De Tapa en Tapa Terrassa

DE TAPA EN TAPA TERRASSA

Del 17 de setembre al 10 d’octubre, torna la ruta de tapes més coneguda de Terrassa, de Tapa en Tapa!

Es tracta d’una iniciativa del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, iniciada el 2010, per tal de promocionar la gastronomia local. També amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa.

Aquest any, 30 establiments presenten una tapa a concurs a un preu únic de 3 € (IVA inclòs). Enguany, presenta dues principals novetats: la temàtica és lliure i s’aposta per ampliar l’oferta amb tapes vegetarianes i/o veganes.La ruta ve marcada per la llibertat i la diversitat, que es trasllada en una major oferta i amplia el tast dels participants, ja que cada establiment podrà escollir quins ingredients posa, com i quan i amb què els barreja.

No hi haurà competició i per això no hi haurà premis a la millor tapa. Però sí que es mantenen el sortejos, en els quals s’entrarà a participar a través del web del Gremi i del webapp de Tasta’l. Justament, aquest web tindrà una funció clau per als interessats a seguir la ruta, ja que serà aquí on podran veure quines tapes s’ofereixen en cadascun dels bars, i a més, poden filtrar les opcions en funció de gustos, horaris, establiments.

Aprofita i gaudeix de les tapes més suculentes!

Per a més informació, visita www.tastal.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details