DANSÀNEU 2020

DANSÀNEU 2020

Dansa, música i patrimoni a les Valls d’Àneu , la Festa de les cultures del Pirineu.

El Dansàneu va néixer l’any 1992 de la mà del Consell Cultural de les Valls d’Àneu i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. És, avui, un projecte viu i dinàmic, plenament consolidat que situa el territori de les Valls d’Àneu, a la capçalera del Pallars Sobirà, com el centre de la dansa d’arrels populars a Catalunya.

Es tracta d’una aposta cultural pirinenca que, amb la dansa com a eix vertebrador, incorpora els atractius de disciplines artístiques, culturals, socials i econòmiques ja presents en el territori i que atorguen valor afegit al propi concepte de festival estiuenc.

A més, a causa d’aquesta situació de pandèmia, Dansàneu informa que la Xarxa de Televisions Locals i LleidaTV posen a disposició del Festival un canal propi per emetre en streaming tots els espectacles i d’aquesta manera fer més accessible la programació del Festival, ja que els aforaments s’han vist reduïts de manera significativa. El nou canal per seguir els espectacles en streaming es compartirà pertinentment des de les xarxes del Dansàneu, la XAL i LleidaTV.

No t’ho perdis!

Per més informació, visita www.dansaneu.cat

Organitza:

Eduard Camats

Event Details
Leave a Comment

Event Details