Cuina de l’Horta de Lleida

CUINA DE L’HORTA DE LLEIDA

La millor gastronomia i vins de Lleida a taula

L’essència de la tardor arriba amb tot el sabor a Lleida. Des del 29 de setembre i fins al 30 de novembre, onze restaurants de la ciutat ofereixen un menú especial de temporada, elaborat amb el producte de proximitat de l’Horta de Lleida i maridat amb vins de vint-i-un cellers de la DO Costers del Segre, que formen part de l’associació Ruta del Vi de Lleida.

A més, es tracta d’una iniciativa solidària que compta amb la col·laboració del Sr. Postu per al Banc dels Aliments de Lleida i, entre tots els participants, es sortejarà una experiència enoturística molt especial. Participa-hi!

Els 11 establiments participants han preparat menús especials amb productes de l’Horta, maridats amb vins dels 21 cellers que formen part de l’associació Lleida Wine Route.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure i reivindicar el producte de proximitat i posar en valor l’Horta de Lleida com el gran rebost que és, no només de les Terres de Lleida sinó de tot Catalunya. L’acció pretén a la vegada, donar un cop de mà a la restauració lleidatana després de l’època difícil que ha patit a conseqüència de la pandèmia.

Els restaurants que participen en les jornades són Aimia, Bar Tofol, Brasa d’Or, Caravista, Celler del Roser, Ferreruela, La Huerta, Manicomio, Petit Català, Pinot Gastrothèque i Saroa.

Algunes de les creacions que han preparat per a l’ocasió són, per exemple, carpaccio de peus de porc amb vinagreta de caragols i tomàquet confitat, terrina de corder xisqueta a baixa temperatura amb reducció de ratafia, paella d’estil casolà del tros (arròs amb porc, pollastre, conill, espinacs i caragols bovers), melós de galta de vedella amb bolets i salsa de vi de Costers del Segre, bunyols de poma Reineta amb crema, entre moltes altres delicadeses.

Per a més informació, visita rutalleida.cuina.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes