
Durant tot el mes de novembre, el porc es homenatjat com un dels productes més autèntics i populars de la gastronomia de Lleida
Si hi ha un pla gastronòmic per gaudir al novembre a Lleida i província, aquest és Porcpassió. Una proposta basada en el territori, la cuina i el porc com a producte protagonista. Fins a 80 plats, tapes i entrepans tradicionals, viatgers o creatius de la mà de 60 bars i restaurants d’aquesta onzena edició de Porcpassió; una campanya, que des dels inicis, promou la cultura del porc a la cuina dels establiments participants.

Aquests són els 60 establiments que han elaborat un ampli ventall de plats, tapes i entrepans amb el millor de les carns porcines, des del morro fins la cua:
4 Llaunes, Abrasas, Aimia, Alveo, Bellera, Bon paladar, Brasa d’Or , Brito’s Casual Bar, Buteko, Cal Benito, Cal Palau, Cal Xirricló, Can Prada, Cantamanyanes, Click Menú, De la Rosa, DeLocos Lleida, DeLocos Tàrrega, Des-tapa’t Coffee Green Bites, El Altar Major, El Bistrot (Hotel Zenit), El Cau, El Celler del Rosér, El Galeó, El Mesón, El Racó de la Gris, Florensa, Fonda Farré, Fuente de Soda, Galindo, Hostal del Carme, Hostal Vall d’Àneu, Hotel Cardós, Hotel NH Pirineos, Ideal, Julián, L’Antiquaritapes, La Ballena, La Boscana, La Gasolinera d’Àge, La Gorgona, La Gramàtica del Vermut, La Martina, La Masia, La Moderna, La Mossadeta, La Santa, L’Espurna, Marc&Kristy, Merxe’s Mil Sabors, New Class Pardinyes, New Class Rovira Roure, Nou Cal Delme, Petit Xiroi, QR Cafè, Santa Gadea, Saroa, Sköll Lounge Bar, Sköll Pool&Beer, Tosca.
VISUALITZA ELS RESTAURANTS CLICANT AQUÍ
Per a més informació www.gastronomiadelleida.com

VISUALITZA ELS RESTAURANTS CLICANT AQUÍ
