Costa Brava Stage Run

TRES DIES (RE)CORRENT LA COSTA BRAVA

Un any més –ja en van quatre– torna la Costa Brava Stage Run (CBSR), una cursa de trail running per etapes que va molt més enllà dels kilòmetres i el desnivell. El recorregut, que passa per alguns dels paratges més emblemàtics de la Costa Brava, començant a blanes i acabant a Portbou.

A més, ofereix l’opció de viure una experiència completa –incloent allotjaments, transports i dietes– i també compta amb la participació d’una gran quantitat de corredors internacionals que, atrets pels entorns inèdits de la CBSR, han decidit viatjar fins a Catalunya per gaudir d’aquesta experiència.

Aquesta edició que tindrà lloc del 14 al 16 d’abril i més del 70% dels inscrits són de països estrangers que venen a passar 3 dies a la Costa Brava per córrer durant 3 etapes per indrets com els Jardins Marimurtra, Tossa de Mar, Calella de Palafrugell, Tamariu, la Gola del Ter, l’Estartit, Cadaqués, etcètera..

Aquest primer dia faran el recorregut des de Blanes fins a Tossa de Mar. La segona etapa comença a Platja d’Aro, passant per Calella de Palafrugell i amb final a l’Estartit, amb un recorregut de 30 km i 1.200 metres de desnivell positiu en la modalitat de 80 km i la versió de 120 km es diferencia amb una distància de 48 km i 1.600 metres de desnivell positiu. La tercera i última etapa tindrà el punt de sortida a Roses i acabarà a Portbou en la distància de 120 quilòmetres, amb 48 km de recorregut i 1.500 metres de desnivell positiu, mentre que la modalitat de 80 km començarà a Cadaqués amb una distància de 29 km i 910 metres de desnivell positiu, però també finalitzarà a Portbou.

PROGRAMA

Veient el recorregut de la CBSR ben segur que vindran les ganes de posar-se a entrenar només per poder gaudir de l’experiència.

En definitiva, aquesta prova va molt més enllà de la competició física. Permet que els participants es coneguin i comparteixin molts moments, en els espais no-competitius, i també ofereix uns paratges poc convencionals en els quals córrer esdevé una experiència immersiva d’una bellesa indescriptible.

*Fotos de @GuillemCasanova i Lluís Toll

Per a més informació, visita www.cbsr.run

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details