Fira de Santa Llúcia a Sallent

FIRA DE SANTA LLÚCIA A SALLENT

La Fira de Santa Llúcia de Sallent, organitzada per l’Agrupament Roques Albes des de l’any 1987, és una fira d’artesania que compte amb un fort arrelament. Es celebra un dels diumenges més propers a la festivitat de Santa Llúcia. Aquest esdeveniment omple la vila d’un ambient càlid i festiu, i esdevé el preludi perfecte i punt de partida de les festes nadalenques el 17 de desembre.

El cor de la festa aquest any serà al Passeig 1 d’Octubre (antic Passeig Biblioteca), on es concentra la fira, que compta amb una variada presència de paradistes amb un pes específic i important de l’artesania, que any rere any es potencia cada vegada més. L’oferta d’artesania és àmplia i variada, des dels típic productes nadalencs fins a les més originals creacions artísitques i els regals més especials i personals, sense oblidar els produvtes alimentaris. Tanmateix també es poden trobar mostres d’entitats i de comerços locals.

Paral•lelament, s’organitzen actes culturals per a totes les edats que animen la jornada i converteixen la fira en una veritable festa.

Per a més informació, visita www.sallent.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details