Tast de cava a Sant Sadurní d’Anoia

El Cava Centre acollirà un tast comentat de caves amb productes gastronòmics artesans

  • El dissabte 4 de maig tindrà lloc aquesta activitat enoturística que vol potenciar els productes gastronòmics de la Capital del Cava

  • El tast s’emmarca dins de les activitats del Festival Ressons Penedès 2024 

El Servei de Turisme de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, encapçalat pel regidor Pedro Campos, organitza un tast de caves comentat acompanyat de productes gastronòmics singulars de Sant Sadurní, per potenciar el producte local i dinamitzar el centre de la vila.

És una activitat de maridatge per conèixer diferents tipus de caves i la seva versatilitat per acompanyar i realçar des de formatges, embotits o postres, i es durà a terme el dissabte 4 de maig al Cava Centre, ubicat al carrer Hospital, núm. 23, de Sant Sadurní.

Es tastaran 3 caves, les característiques i diferències dels quals les explicarà en Xavier Roig, sommelier de Cal Feru, formador en cava i campió de l’Sparkling Wine Master España. El tast s’acompanyarà d’una selecció de productes gastronòmics d’elaboradors locals: Es degustaran formatges artesans Camins del Nord, presentats per Mar Rufat, embotits artesans de la xarcuteria Cal Miqueló, presentats per Miquel Bargalló, i coca de les vídues de la pastisseria Rosell, presentada per David Rosell.

L’activitat té un preu de 20 € i les entrades per assistir-hi ja es poden adquirir online al web de turismesantsadurni.cat.

Per a més informació, visita www.santsadurni.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details