Cavalcada a l’Ampolla

CAVALCADA DE REIS A L’AMPOLLA

L’Ajuntament de l’Ampolla, dintre de l’agenda de les seves activitats, també ha organitzat l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient el dia 5 de gener a les 19:00 hores al Port Pesquer.

El recorregut, Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar faran parada a l’Església Sant Joan Baptista per adorar el nen Jesús i finalitzaran la tradicional cavalcada al Casal Municipal, on faran entrega dels regals a petits i grans.

Els caramels que es llençaran tornaran a tenir embolcalls sostenibles i seran personalitzats. Ses Majestats llençaran 125 quilos de caramels i els patges en repartiran sense gluten!

Mitja hora abans de l’arribada (a les 18.30) dels Reis es durà a terme una Festa Infantil a la mateixa ubicació perquè els més petits donin la millor benvinguda a Ses Majestats. Ho faran amb cançons de Nadal i amb la millor música d’avui en dia. També hi haurà personatges de dibuixos animats que es desplaçaran fins a l’Ampolla per rebre, també, els Reis Mags d’Orient.

I divendres 6 de gener, en acabar la missa de l’Epifania del senyor s’efectuarà el lliurament de Premis del Concurs  de Pessebres de l’Ampolla del 2022(#PessebresDelAmpolla2022). El jurat passarà a veure’ls per casa. És una activitat organitzada per l’Associació Cultural Sant Jordi.

Descarrega’t el recorregut fent clic aquí
Per a més informació, visita la web: www.ampollaturisme.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details