Cavalcada a l’Ampolla

CAVALCADA DE REIS A L’AMPOLLA

L’Ajuntament de l’Ampolla, dintre de l’agenda de les seves activitats, també ha organitzat l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient el dia 5 de gener a les 19:00 hores al Port Pesquer.

El recorregut, Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar faran parada a l’Església Sant Joan Baptista per adorar el nen Jesús i finalitzaran la tradicional cavalcada al Casal Municipal, on faran entrega dels regals a petits i grans.

Els caramels que es llençaran tornaran a tenir embolcalls sostenibles i seran personalitzats. Ses Majestats llençaran 125 quilos de caramels i els patges en repartiran sense gluten!

Mitja hora abans de l’arribada (a les 18.30) dels Reis es durà a terme una Festa Infantil a la mateixa ubicació perquè els més petits donin la millor benvinguda a Ses Majestats. Ho faran amb cançons de Nadal i amb la millor música d’avui en dia. També hi haurà personatges de dibuixos animats que es desplaçaran fins a l’Ampolla per rebre, també, els Reis Mags d’Orient.

I divendres 6 de gener, en acabar la missa de l’Epifania del senyor s’efectuarà el lliurament de Premis del Concurs  de Pessebres de l’Ampolla del 2022(#PessebresDelAmpolla2022). El jurat passarà a veure’ls per casa. És una activitat organitzada per l’Associació Cultural Sant Jordi.

Descarrega’t el recorregut fent clic aquí
Per a més informació, visita la web: www.ampollaturisme.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes