Cata de cerveses artesanes de mel

CATA DE CERVESES ARTESANES DE MEL A ALCOVER

Alcover i a l’interor de les muntanyes de Prades hi trobem una gran riquesa de flora mel·lífera silvestre, com la farigola, l’espígol, el romaní, la sajolida, la sàlvia… Per la qual cosa s’obté una mel d’extraordinària i de qualitat, pura, aromàtica i natural.

L’Associació d’Amics de les Abelles de les Muntanyes de Prades i Poblet organitza una cata dirigida de cerveses artesanes de mel pel mestre cerveser Josep Mª Fortuny.  Es cataran cinc cerveses diferents, de les quals una d’elles és guanyadora com la millor cervesa del món, presentada a Brusel·les l’any 2014.

La cata també inlcou una visita a la Casa Museu de la Mel. La Casa de la Mel, Mel el Remei és una petita empresa familiar situada al centre del poble d’Alcover, que elabora la mel de les muntanyes de Prades. El seu producte es caracteritza per ser natural i per disposar de moltes propietats terapèutiques per al benestar de la salut i per una alimentació equilibrada i sana. Mel el Remei també te una Casa Museu, on realitzen un seguit d’activitats relacionades amb el món de l’apicultura.

El preu de l’activitat és 8 € i es requereix fer una inscripció per assistir. Clica aquí! 

L’activitat es realitza a la Casa Museu de la Mel (Alcover) el 17 de setembre a les 12:00h.

Per a més informació, visita www.lacasadelamel.wixsite.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details