Carroussel Costa Brava

CARROUSSEL COSTA BRAVA I FESTES DE PRIMAVERA DE PALAFRUGELL

Les Festes de Primavera de Palafrugell van nèixer l’any 1963 arran de la prohibició de la celebració de Carnaval durant el franquisme. L’acte principal de les Festes fou el Carroussel, una desfilada de carrosses i comparses pels carrers de la vila, que s’envoltà d’altres activitats i actes, alguns dels quals s’han mantingut al llarg dels anys i altres han aparegut puntualment en alguna edició.

Avui dia, el Carroussel és l’element festiu més destacat de les Festes de Primavera de Palafrugell, s’estructura com una desfilada on hi participen carrosses i comparses. Aquesta festa és considerada Patrimoni Cultural d’Interès Nacional. Es realitzen concursos de carrosses i comparses que competeixen en diverses categories: carrosses inèdites, carrosses no inèdites i comparses inèdites i comparses no inèdites. En l’edició actual, el Carroussel es celebrarà el diumenge 5 de juny pels carrers del municipi.

A més, es duran a terme diversos concerts durant tot el cap de setmana, el divendres a partir de les 20h començaran les actuacions de Skatalà, The Penguins i Kumbara. El dissabte 4, actuaran els grups musicals, Doctor Prats, 31 Fam i Trama. El diumenge 5, per donar cloenda a les Festes de Primavera, tindrem el concert d’Orquesta Maribel.

Per més informació, visita www.palafrugellcultura.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details