Carnaval de Terrassa

XLV CARNESTOLTES DE TERRASSA

El 4, 5 i 6 de juny són els dies més esbojarrats, transgressors i reivindicatius de l’any a Terrassa, ja que s’hi celebra el Carnaval.

El programa d’aquest any va ple d’activitats per a totes les edats. L’òrgan encarregat de l’organització de l’esdeveniment és Confraria Mascarada. Aquest organisme compta amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa.

Mitjançant la celebració del Carnaval de Terrassa, es busca engrescar a tots els infants i adults a participar en aquests dies plens de disbauxa i xerinola.

Per no perdre la tradició d’anys anteriors, el cartell d’aquesta edició, estem segurs que no deixarà indiferent a ningú. L’entitat anima una festa de caire reivindicatiu, així s’ha vist en anys anteriors, amb grups disfressats amb temàtica polèmica. Aquesta imatge reivindicativa es veu reflexada en el cartell actual.

Aquesta festivitat dóna el tret de sortida el dissabte 4 de maig amb la presentació, a càrrec de Sa Majestat Rei del Carnestoltes, de l’any i de l‘inici de la Rua. El diumenge 5, es realitza la Rua Infantil, on escoles, llars d’infants i centres de lleure hi participaràn amb les seves disfresses, a més, al finalitzar la rua es durà a terme un espectacle d’animació infantil.

 

Per a més informació, visita www.carnestoltes.org

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't