Carnaval de Palamós

CARNAVAL DE PALAMÓS 2022

Ja el tenim aquí el Carnaval de Palamós! Del 19 de febrer al 2 de març els carrers de la vila s’omplen de rauxa, disbauxa i molta festa!

Per gaudir de la millor manera d’un dels millors Carnavals de la Costa Brava amb un ampli ventall d’activitats com la Vesprà, la Gran Rua infantil, la Grandiosa Rua de Carnaval, Cursa de disfresses, la ruta gastronòmica “menja’t el Carnaval, el Gran Concurs d’Exhibició de Comparses, la calçotada, la botifarrada, la sardinada, etc…

Més informació  a l’agenda que trobareu a www.visitpalamos.cat

Programa

Els actes de Carnaval comencen el diumenge 20 de febrer a les 12h amb el vermut que organitza la colla dels Pirats, al Passeig del Mar. Per tant, aquest serà el primer acte d’inauguració del carnaval 2022, on tothom hi podrà anar a celebrar-ho amb les colles de Palamós.

Posteriorment, el dimecres 23 de febrer, a les 13h la colla dels Kins20 obrirà la jornada a partir de les 13 h amb una calçotada popular que tindrà lloc a l’estenedor de xarxes del costat del port pesquer.

Al costat d’això, la setmana ve carregada d’actes. Començant amb el dimecres 23 on la Colla Kins’20 ens té preparada una calçotada popular a les 13h a l’estenedor de xarxes, i aquest dia tancarà, a les 19h, amb la festa de la Vesprà amb les carrosses voltant i animant a tot el poble. Penjada del Pendó al balcó de l’Ajuntament i lectura dels Manaments a càrrec d’en Carnestoltes 2022 acompanyat de les Reines i Carnestoltes.

El dijous 24, Dijous Gras la mainada i els joves passen a ser els grans protagonistes amb la Gran Rua Infantil fins arribar a la zona d’estenedors de xarxes, on a partir de kes 19 h tindrà lloc un fi de festa amb actuació musical.

Divendres 25, els més matiners poden participar a la tradicional “Despertà” amb les carrosses de les colles, seguida d’una botifarrada popular a les 9h a l’estenedor de xarxes. I a partir de les 9.30 h els més valents podran participar a la “Despertà al mar” i llençar-se a l’aigua. La programació d’aquest matí seguirà a les 11 h, amb la visita que la Reina i Carnestoltes d’altres edicions faran a l’Ajuntament de Palamós i posteriorment al Mercat Municipal, i es tancarà a partir de les 13:30 h amb el Dinar de botiguers que la colla Els Destronats organitza a la plaça dels Arbres.

Tanmateix, l’acte més esperat per tots, la Grandiosa Rua de Carnaval tindrà lloc dissabte 26 a partir de les 15:30h, i durant el matí hi haurà la cursa de disfresses, la participació de comparses, carrosses i plataformes. Al finalitzar la Rua la festa seguiràa l’estenedor de xarxes amb l’actuació musical de les formacions: Dimond Stick i Kharlitos Selektah.

El diumenge 27 de febrer es durà a terme la Gran cercavila matinal, i totes les colles que ho desitjin mostraran les seves disfresses i coreografies amb un itinerari que recorrerà bona part del passeig del Mar de Palamós.

I, acomiadem el Carnaval el dimecres 2 de març amb la tradicional Sardinada popular a partir de les 19.30 h.

Descarrega’t la Programació

Per més informació, visita www.carnavaldepalamos.cat

Organitza:

     

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't