Carnaval de Palamós

CARNAVAL DE PALAMÓS 2020

Ja el tenim aquí el Carnaval de Palamós! Del 15 al 26 de febrer els carrers de la vila s’omplen de rauxa, disbauxa i molta festa!

Per gaudir de la millor manera d’un dels millors Carnavals de la Costa Brava amb un ampli ventall d’activitats com la Vesprà, la Gran Rua infantil, la Grandiosa Rua de Carnaval, Cursa de disfresses, la ruta gastronòmica “menja’t el Carnaval, el Gran Concurs d’Exhibició de Comparses, la calçotada, la botifarrada, la sardinada, etc…

Més informació  a l’agenda que trobareu a www.visitpalamos.cat

Programa

Els actes de Carnaval comencen el dissabte 15 de febrer a les 21h amb el sopar de presentació del Carnestoltes i la Reina del Carnaval de Palamós 2020. Per tant, aquest serà el primer acte d’inauguració del carnaval 2020, on tothom hi podrà anar a celebrar-ho amb les colles de Palamós a la Nau dels 50 metres.

Tot seguit, el diumenge 16, a les 12h podreu gaudir de la vermutada dels Pirats al passeig de Mar i a les 17h de la presentació del Carnestoltes i la Reina infantil a la Nau dels 50 metres.

Al costat d’això, la setmana ve carregada d’actes. Començant amb el dimecres 19 on la Colla Kins’20 ens té preparada una calçotada popular a les 13h a l’estenedor de xarxes, i a les 19h s’inicia la Vesprà amb les carrosses voltant i animant a tot el poble. Penjada del Pendó al balcó de l’Ajuntament i lectura dels Manaments a càrrec d’en Carnestoltes 2020 acompanyat de la Reina.

El dijous 20, la mainada i els joves passen a ser els grans protagonistes amb la Gran Rua Infantil. Divendres 21, els més matiners poden participar a la despertà amb les carrosses de les colles, seguida d’una botifarrada popular a les 9h a l’estenedor de xarxes.

Tanmateix, l’acte més esperat per tots, la Grandiosa Rua de Carnaval tindrà lloc dissabte 22 a partir de les 15:30h, i durant el matí hi haurà la cursa de disfresses. Al finalitzar la Rua es donaran a conèixer els premis de la Grandiosa Rua i també hi hauran diverses actuacions de diferents DJ’s a l’estenedor de xarxes.

Acomiadem el Carnaval el dimecres 26 de febrer amb la tradicional processó de dol i la sardinada popular.

Per més informació, visita www.carnavaldepalamos.cat

Organitza:

     

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

Anuncia't