CanetRock 022

CANETROCK 022

CanetRock és un dels festivals musicals més importants i amb més antiguitat del territori català. Va sorgir l’any 1975 i es va celebrar fins l’any 1978. No va ser fins al 2014 que es va tornar a celebrar el festival. Des d’aquest any, el festival s’ha celebrat anualment amb l’excepció de l’any 2020 que no es va poder dur a terme a causa de la crisis sanitària.

L’edició actual es celebrarà el 2 de juliol. El festival oferirà més de 12 hores de música en directe sense interrupcions.

CanetRock tracta, any rere any, de reunir als millors artistes i grups de rock catalans i en català. És per això que enguany el festival compta amb artistes convidats com: Doctor Prats, Miki Núñez, Suu, Marcel i Júlia, Miquel del Roig, Balkan Paradise Orchestra, Els Catarres, La Pegatina, Buhos, Stay Homas, La Fúmiga, Ginestà, i Oques Grasses.

L’Ajuntament de Canet de Mar habilitarà milers de places per aparcar. Tot el recinte serà accessible per les cadires de rodes, hi haurà lavabos habilitats, però cal tenir en compte que el sòl no esta pavimentat. Els menors de 16 anys poden accedir al festival acompanyats de pare/mare/tutor legal, amb el document de responsabilitat signat. Descaregueu-vos el document

Compra la teva entrada aquí
Per més informació, visita www.canetrock.cat

Organitza:

 

Event Details
Leave a Comment

Event Details