Aquelarre de Cervera

AQUELARRE DE CERVERA

L’Aquelarre de Cervera és una festa de la cultura popular que se celebra cada últim dissabte d’agost. Del 26 al 28 d’agost, la festa del foc, la música i les bruixes té seu a Cervera. Hi haurà espectacles la Fira del Gran Boc, Aquelarret… uns dies intensos i plens de pirotècnia!

Durant 3 dies, ens esperen 360 quilos de material pirotècnic, espectacle de les bruixes i el Mascle Cabró, diferents espais de música gratuïts i al carrer, amb estils variats com el mestissatge, la rumba, el folk, el rock i l’electrònica, la Fira del Gran Boc (fira esotèrica i alternativa més important del sud d’Europa, amb alimentació i productes de proximitat) i l’Aquelarret, cercavila infantil que esdevé la cara més familiar de la festa.

Aquesta festa néixer l’any 1978 amb l’objectiu de recuperar i redescobrir el misteriós carreró de les Bruixes, crear una nova festa desvinculada de les tradicions religioses que reivindiqués “la festa per la festa” i recollir diners per a les activitats de l’Assemblea de Joves, entitat impulsora i creadora de la festa.

Es revindica la importància de l’Aquelarre com a Festa del Foc i la Música de les Terres de Ponent, situada al mapa dels esdeveniments culturals i festius de referència dels Països Catalans.

L’any 2020 es va haver de suspendre l’Aquelarre per primera vegada en els seus 44 anys d’història a causa de la pandèmia de Covid-19, i aquest any es torna a celebrar amb normalitat i amb més ganes que mai!

Per a més informació, visita www.aquelarre.cat

Organitza:

Event Details
Photos
Leave a Comment

Event Details