Aplec de la Sardana de Calella

APLEC DE LA SARDANA DE CALELLA

Enguany es celebra el 94è Aplec de la Sardana de Calella conegut també com l’Aplec Pairal de Catalunya. Aquest esdeveniment té lloc els dies 4 i 5 de juny al municipi de Calella, a la comarca del Maresme. Les ubicacions són el Passeig de Manuel Puigvert durant els actes del dissabte i, al Parc Dalmau, s’hi duran a terme els actes del diumenge. Es reserva una ubicació per si la meteorologia no és favorable, l’Antiga Fàbrica Llobet-Guri.

En el 94è Aplec Pairal de Catalunya hi participaran: La Principal de la Bisbal, Montgrins, Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, La Principal del Llobregat, Marinada.

El preu de les entrades del dissabte són: 1€ pel concert i 2€ per la doble audició. Pel diumenge, el preu de l’entrada és de 7€.

Es farà un concurs de votació popular. En la butlleta de vot, inclosa a l’entrada, s’haurà d’anotar el nom de la sardana que més us hagi agradat, sense tenir en compte les de conjunt i les de lluïment. Entre els participants se sortejarà una entrada de pensió completa per a dues persones en un hotel de Calella durant la celebració de l’Aplec de l’any vinent.

Descarrega’t el Programa Oficial del 94è Aplec de la Sardana de Calella

Per més informació, visita www.calellasardanista.cat

Organitza:

   

Event Details
Leave a Comment

Event Details