Carnestoltes Tàrrega

CARNESTOLTES TÀRREGA 2023

L’Associació Agrat torna a preparar una nova edició de les Carnestoltes de Tàrrega 2023 sota el lema “Assaborim el pecat” i que compta amb el suport de la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega, Agenta, Foment Tàrrega i el Centre Cultural.

La ciutat es deixarà seduir per la malícia i “podrà assaborí el pecat” del 16 al 19 de febrer amb un ventall de propostes.

PROGRAMA:

  • Dijous | Tret de sortida amb el Carnaval Infantil de la mà de CRUMA on participaran més de 2000 nens de diferents escoles de Tàrrega i qui montaran un gran espectacle.
  • Divendres a la nit | se celebrarà un aquelarre de màscares. Es necessari que els assistents vinguin proveïts d’una màscara per poder pecar sense deixar emprempta.
  • Dissabte al matí | Tothom qui vulgui participar ha d’engalanar el seu balcó, fotografiar-lo i puja la foto a Instagram amb el #CarnavalTàrrega. Premis i bases del concurs a la web del Carnaval.

Disseny de @paragraphics

PROGRAMA PRÒXIMAMENT…
Per a més informació:

A partir del diumenge, 29 de gener, al portal web de www.carnestoltestarrega.carrd.co hi haurà disponible tota la informació necessària i les inscripcions a tots els sopars, rues i activitats d’aquest Carnestoltes 2023.

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes