Agenda Juliol Geoparc Orígens

AGENDA ACTIVITATS JULIOL – GEOPARC ORÍGENS

El Geoparc Orígens és un geoparc català, projecte de desenvolupament sostenible social i econòmic adreçat als habitants del territori, que es fonamenta en els valors i la conservació del patrimoni geològic i miner. Declarat geoparc mundial per la UNESCO, està integrat pels 19 municipis de quatre comarques diferents: Pallars Jussà, la Noguera, el Pallars Sobirà i l’Alt Urgell. Al Geoparc pots fer un viatge en el temps per descobrir els orígens de l’univers, de la formació dels Pirineus, de l’evolució dels humans, dels primers texts escrits en català, de la formació de noves formes de vida…

A continuació us adjuntem el quadre d’horaris dels espais visitables del Pallars Jussà i Geoparc Orígens, així com un recull de les activitats més destacables que tindran lloc aquesta estiu.

  • Us recordem que a partir de l’1 de juliol el telefèric de la Vall Fosca ja entra en funcionament i es pot fer la compra dels bitllets en línia a www.vallfosca.net.
  • Igualment, recordem que aquest pròxim 2 de juliol tindrà lloc el primer dels concerts del XIX Festival del romànic i castells de frontera a Mur. Les entrades ja estan a la venda en línia a www.pallarsclick.com o bé a l’Epicentre (6€).
  • Consulta totes les activitats visitant el seu calendari: https://www.pallarsjussa.net/ca/activitats

Per a més informació, visita www.geoparcorigens.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details