Agenda Geoparc Orígens

AGENDA D’ACTIVITATS JULIOL I AGOST AL PALLARS JUSSÀ

El Geoparc Orígens és un geoparc català, projecte de desenvolupament sostenible social i econòmic adreçat als habitants del territori, que es fonamenta en els valors i la conservació del patrimoni geològic i miner.

Declarat geoparc mundial per la UNESCO, està integrat pels 19 municipis de quatre comarques diferents: Pallars Jussà, la Noguera, el Pallars Sobirà i l’Alt Urgell.

Al Geoparc pots fer un viatge en el temps per descobrir els orígens de l’univers, de la formació dels Pirineus, de l’evolució dels humans, dels primers texts escrits en català, de la formació de noves formes de vida…

A continuació us adjuntem els horaris visitables al Pallars Jussà i el Territori Geoparc, a partir d’aquest dilluns 18 de juliol i fins a 31 d’agost, cal tenir en compte que amb les condicions de rics d’incendi actuals, l’accés a alguns espais poden ser susceptibles d’afectacions, segons les condicions del Pla Alfa 3 als espais naturals dels dels nostres unicipis. Podeu seguir en aquest enllaç les actualitzacions www.interior.gencat.cat

També us recordem que el proper diumenge 24 de juliol, tindrà lloc a l’església de Llimiana el darrer dels concerts del XVIII Festival del romànic i dels castells de frontera. El preu de les entrades és de 6€ i ja estan a lavenda a https://www.pallarsclick.com. També es poden comprar a l’Epicenre. Hi haurà auntocar gratït per anar als 3 concerts.

Visualitza i descarrega’t totes les activitats i horaris aquí
Per a més informació, visita www.geoparcorigens.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  18 de juliol de 2022
 • Data final
  31 d'agost de 2022
 • Estat
  En curs
 • Categoria
 • Situació
  Geoparc Orígens
 • Telèfon
  973651088
 • Correu electrònic
  info@geoparcorigens.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't