Activitats indispensables de primavera al Penedès

VINE AL PENEDÈS AQUESTA PRIMAVERA

Aquesta primavera no et pots perdre la infinitat d’activitats indispensables que ofereix Penedès Turisme.

Gaudeix de la natura i els paisatges propis del Penedès, podreu descobrir tant muntanya com platja, boscos i vinyes i tot en la mateixa comarca!

Descobreix les rutes en bici que et portaran allà on vulguis, passant per cellers, per pobles i restaurants amb la millor gastronomia de la zona. Només t’hauràs de preocupar de quan i amb qui anar a gaudir-ho!

Si ets molt aventurer i prefereixes realitzar les rutes pel teu compte i perdre’t per tots els camins mentrestant gaudeixes del paisatge, aquestes dues són increïbles: l’Slow Bike – Penedès 360º  o l‘antic recorregut de la Via Augusta.

A més, no poden faltar les rutes amb autocaravana, on pots parar a les 12 diferents àrees de descans que té el Penedès. I sense oblidar l’enoturisme, no podeu marxar sense haver viscut l’experiència sencera, que vincula el vi i la vinya. Hi ha moltes possibilitats de realitzar-ho, amb Segway o fins i tot, conduint un vehicle retro descapotable.

Voleu gaudir d’una copa de vi amb aperitiu? Hi ha moltes opcions de Wine Bar que t’ho permetran fer!

Una altra activitat imprescindible és realitzar la Carretera del Vi, una ruta que va des de Sitges fins a Sant Martí Sarroca, una antiga ruta comercial que comunicava l’interior del Penedès amb la costa. Pots gaudir d’aquesta experiència plena gràcies al passaport físic que pots adquirir a qualsevol celler de la ruta i amb ell, els enoturistes reben un tractament preferent durant les visites als diferents cellers de la wine road (tast de vins de gamma alta, descomptes en activitats especials…).  A què esperes?

Si voleu organitzar una ruta vosaltres mateixos pel Penedès, us facilitarà molt tenir l’agenda a mà. És ideal per poder planificar-ho a mida.

No us podeu perdre la primavera del Penedès, tots els seus racons amb encant i totes les rutes perquè gaudeixis al màxim!
Per a més informació, visita la web www.penedesturisme.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details