Agenda cultural d’estiu a Alcanar

AGENDA CULTURAL DE JUNY A AGOST A ALCANAR, CULTIVA’T

La Regidora de Cultura vol donar la benvinguda al mes de juny, ja que tenim més a prop l’estiu! I amb l’inici d’aquest mes estiuenc arriba la programació cultural de l’estiu amb el lema #AlcanarViverCultural.

Concerts, contacontes, presentacions literàries, activitats infantils i culturals… formen la programació d’activitats d’estiu a Alcanar,.

Pràximament també es faran públiques la resta d’activitats organitzades per l’Ajuntament d’Alcanar: cinema a la fresca, cicle de concerts infantils, jornades gastronòmiques…

L’Ajuntament d’Alcanar ha reactivat l’agenda cultural del municipi, anomenada Cultiva’t, per tal de promoure la difusió de les activitats culturals d’Alcanar, les Cases i Alcanar Platja amb a intenció que les diferents propostes arriben al conjunt de la ciutadania.

L’agenda cultural es publicarà almenys tres vegades a l’any, tant en versió impresa com digital, per tal d’arribar a diferents públics i que reculla tots els actes del consistori però també els de les entitats

Descarrega’t el programa fent clic aquí

Una programació diversa, dirigida a tots els sectors de la població, que és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament i les entitats locals del municipi. Es tancaran, com és habitual, amb un sopar popular el 31 d’agost al recinte portuari de les Cases d’Alcanar.

Per més informació, visita: www.alcanar.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes