Agenda cultural d’estiu a Alcanar

AGENDA CULTURAL DE JUNY A AGOST A ALCANAR, CULTIVA’T

La Regidora de Cultura vol donar la benvinguda al mes de juny, ja que tenim més a prop l’estiu! I amb l’inici d’aquest mes estiuenc arriba la programació cultural de l’estiu amb el lema #AlcanarViverCultural.

Concerts, contacontes, presentacions literàries, activitats infantils i culturals… formen la programació d’activitats d’estiu a Alcanar,.

Pràximament també es faran públiques la resta d’activitats organitzades per l’Ajuntament d’Alcanar: cinema a la fresca, cicle de concerts infantils, jornades gastronòmiques…

L’Ajuntament d’Alcanar ha reactivat l’agenda cultural del municipi, anomenada Cultiva’t, per tal de promoure la difusió de les activitats culturals d’Alcanar, les Cases i Alcanar Platja amb a intenció que les diferents propostes arriben al conjunt de la ciutadania.

L’agenda cultural es publicarà almenys tres vegades a l’any, tant en versió impresa com digital, per tal d’arribar a diferents públics i que reculla tots els actes del consistori però també els de les entitats

Descarrega’t el programa fent clic aquí

Una programació diversa, dirigida a tots els sectors de la població, que és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament i les entitats locals del municipi. Es tancaran, com és habitual, amb un sopar popular el 31 d’agost al recinte portuari de les Cases d’Alcanar.

Per més informació, visita: www.alcanar.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details