Activitat d’Anellatge d’Ocells

ACTIVITAT D’ANELLATGE D’OCELLS

( DATES PER CONFIRMAR )

Un grandiós escenari i refugi d’espècies emblemàtiques, l’Espai Natura Muntanya d’Alinyà se situa als Prepirineus catalans, l’única regió d’Europa on es poden observar amb certa facilitat les quatre espècies de voltors que viuen a l’Antic Continent: voltor comú, trencalòs, voltor negre i aufrany.

Entre la serra del Cadí i el riu Segre, l’Espai Natura Muntanya d’Alinyà és la finca privada més gran de Catalunya. Les seves més de 5.000 ha, entre 500 i 2.380 m d’altitud, i el seu relleu accidentat, li donen una diversitat d’ambients superlativa. Pastures, rius, boscos, cims, penya-segats i tarteres formen un conjunt d’una excepcional riquesa ecològica i paisatgística, on la gran fauna pirinenca viu en harmonia amb la població local.

El dia 4 i 18 de agost, vine a la sessió d’anellatge d’ocells a càrrec d’un expert ornitòleg, participant en l’observació detallada i marcatge d’ocells. Coneixeràs tots els detalls d’aquesta tècnica i descobriràs la gran importància que té per a l’estudi de la biologia de les diferents espècies que ens envolten.

Envolta’t de natura i descobreix un món nou!

Horari

  • De les 10 a les 14h.

Preu:

  • Gratuït de 0 a 5 anys
  • 5€ de 6 a 12 anys
  • 10€ majors de 12 anys

Reserva

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes