Activitat d’Anellatge d’Ocells

ACTIVITAT D’ANELLATGE D’OCELLS

( DATES PER CONFIRMAR )

Un grandiós escenari i refugi d’espècies emblemàtiques, l’Espai Natura Muntanya d’Alinyà se situa als Prepirineus catalans, l’única regió d’Europa on es poden observar amb certa facilitat les quatre espècies de voltors que viuen a l’Antic Continent: voltor comú, trencalòs, voltor negre i aufrany.

Entre la serra del Cadí i el riu Segre, l’Espai Natura Muntanya d’Alinyà és la finca privada més gran de Catalunya. Les seves més de 5.000 ha, entre 500 i 2.380 m d’altitud, i el seu relleu accidentat, li donen una diversitat d’ambients superlativa. Pastures, rius, boscos, cims, penya-segats i tarteres formen un conjunt d’una excepcional riquesa ecològica i paisatgística, on la gran fauna pirinenca viu en harmonia amb la població local.

El dia 4 i 18 de agost, vine a la sessió d’anellatge d’ocells a càrrec d’un expert ornitòleg, participant en l’observació detallada i marcatge d’ocells. Coneixeràs tots els detalls d’aquesta tècnica i descobriràs la gran importància que té per a l’estudi de la biologia de les diferents espècies que ens envolten.

Envolta’t de natura i descobreix un món nou!

Horari

  • De les 10 a les 14h.

Preu:

  • Gratuït de 0 a 5 anys
  • 5€ de 6 a 12 anys
  • 10€ majors de 12 anys

Reserva

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details