Acampada Jove

ACAMPADA JOVE

L‘Acampada Jove és el festival político-musical de referència dels Països Catalans, que organitzen les Joventuts d’Esquerra Republicana des de 1996.

Enguany, l’organització ha anunciat el canvi d’ubicació del festival que esdevindrà al municipi de Sant Sadurní d’Anoia, el municipi de l’Alt Penedès acollirà la celebració del 25è aniversari de l’Acampada Jove que tindrà lloc durant els deis 14, 15 i 16 de juliol.

És el punt de trobada de la festa, de la música feta a casa nostra, de la música en català i de la música internacional amb accent reivindicatiu. 

És un espai de llibertat alternatiu als circuits d’oci de masses que el fan un festival únic i diferent a la resta, que aplega tallers, xerrades i diverses activitats a favor de la consciència social i nacional dels Països Catalans.

L’organització del festival considera que durant la celebració del festival s’han de respectar una sèrie de valors:

  • Aposta per la nova música en català, duent a terme el concurs Música Jove, que vol donar a conèixer i posar en valor la música en català de grups emergents.
  • Vol ser un espai lliure de llibertat, especialment per a les dones i el col·lectiu LGTBI+, per aquest motiu compta amb un protocol feminista que vetlla per la seguretat dels assitents, a més, posa a la seva dispocició, un Punt Lila, obert en tot moment.
  • Té el sentiment de responsabilitat sobre l’impacte ecològic que es pot generar, a més de tots els punts de reciclatge, els actes de sensibilització i la recollida selectiva, existeix un grup d’ecologisme per aconsellar i donar exemples de bones pràctiques.
  • És un projecte creat per joves i per a joves.
  • L’Acampada Jove és un espai de festa en llibertat però alhora es posiciona com a un espai de lluita contra la repressió, l’autodeterminació, la independència i els Països Catalans.
Per a més informació, visita www.acampadajove.cat

Organitza:

 

Event Details
Leave a Comment

Event Details