Pleamar Vintage Market

PLEAMAR VINTAGE MARKET

El Pleamar Vintage Market torna a Altafulla el 8 i 9 d’abril al Parc de Voramar.

Reserveu-vos la data. Amb aquesta petició que recorda les invitacions de boda, els responsables del Pleamar Vintage Maket d’Altafulla van anunciar a les xarxes socials el retorn del mercat de la nostàlgia, la música i el “bon rotllo” al Parc de Voramar.

Serà els pròxims 8 i 9 d’abril, coincidint amb l’últim cap de setmana de les vacances de Setmana Santa. S’espera, doncs, que l’activitat a la platja d’Altafulla en aquesta data sigui frenètica i es compti amb unes jornades ben atapeïdes d’activitat i moviment social.

PROGRAMA PROPERAMENT…

Es tracta d’un mercat d’articles de segona mà i vintage on els visitants podran gaudir de música en directe, parades d’alimentació ‘eat street’, zona de discos vinil ‘vinil corner’, i la zona infantil ‘kids zone’, a més d’una setantena de parades de diferents articles Vintage com a referent de mercat de segona mà de la Costa Daurada.

  • Entrada lliure i gratuïta.
Un gran cartell musical

Los Mambo Jambo, Miqui Puig + Napoleon Pincha, Los Bengala i Landry el Rumbero, aquest darrer com a concert infantil, lideren el cartell musical de l’edició 2022 del Pleamar Vintage Market d’Altafulla on també hi actuaran els disc joqueis Juan Cruz, David Monoman, Vinilo Travieso, Pepe Diyei i Àlex Oró.

Per a més informació sobre la programació i horaris dels concerts visiteu el web www.pleamarmarket.com

Organitza:

  

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes