Pleamar Vintage Market

PLEAMAR VINTAGE MARKET

El Pleamar Vintage Market torna a Altafulla el 8 i 9 d’abril al Parc de Voramar.

Reserveu-vos la data. Amb aquesta petició que recorda les invitacions de boda, els responsables del Pleamar Vintage Maket d’Altafulla van anunciar a les xarxes socials el retorn del mercat de la nostàlgia, la música i el “bon rotllo” al Parc de Voramar.

Serà els pròxims 8 i 9 d’abril, coincidint amb l’últim cap de setmana de les vacances de Setmana Santa. S’espera, doncs, que l’activitat a la platja d’Altafulla en aquesta data sigui frenètica i es compti amb unes jornades ben atapeïdes d’activitat i moviment social.

PROGRAMA PROPERAMENT…

Es tracta d’un mercat d’articles de segona mà i vintage on els visitants podran gaudir de música en directe, parades d’alimentació ‘eat street’, zona de discos vinil ‘vinil corner’, i la zona infantil ‘kids zone’, a més d’una setantena de parades de diferents articles Vintage com a referent de mercat de segona mà de la Costa Daurada.

  • Entrada lliure i gratuïta.
Un gran cartell musical

Los Mambo Jambo, Miqui Puig + Napoleon Pincha, Los Bengala i Landry el Rumbero, aquest darrer com a concert infantil, lideren el cartell musical de l’edició 2022 del Pleamar Vintage Market d’Altafulla on també hi actuaran els disc joqueis Juan Cruz, David Monoman, Vinilo Travieso, Pepe Diyei i Àlex Oró.

Per a més informació sobre la programació i horaris dels concerts visiteu el web www.pleamarmarket.com

Organitza:

  

Event Details
Leave a Comment

Event Details