Marxa del Pelegrí

9a MARXA DEL PELEGRÍ

Marxa del Pelegrí

La Marxa del Pelegrí s’organitza anualment des de 2015, a finals de març o principis d’abril, i recorre l’últim tram del Camí Ignasià, entre Montserrat i Manresa, seguint les passes que va fer Ignasi de Loiola el 25 de març de 1522, revivint la seva experiència i gaudint dels paisatges que van captivar-lo. Es tracta d’un recorregut de 26 km en què es poden desc obrir paisatges inspiradors: des del Monestir de Montserrat passant per Santa Cecília, Castellbell i el Vilar, Castellgalí i l’Oller de Mas, fins a arrib ar al centre de Manresa. La caminada permet també, en l’arribada, redescobrir la ciutat que va inspirar aquest personatge de relleu mundial.

En les últimes edicions, s’han incorporat nous recorreguts i modalitats amb l’objectiu de fer el màxim d’accessible l’activitat, com els 15 km circulars des de Plaça Major de Manresa, passant per la Torre Lluvià, el Gorg Blau, la Font de l’Arrel i l’Oller del Mas, on s’enllaça amb l’últim tram del Camí; o bé, l’opció de 8 km de baixada des de Montserrat fins a Sant Cristòfol (Castellbell i el Vilar), i des d’allí, retorn a Manresa amb transport rodat.

Montserrat 8:

Recorregut curt pel Camí Ignasià des de Montserrat fins a Sant Cristòfol de Castellbell, on després de gaudir de la botifarrada i la Fira del Montserratí, un autobús enllaçarà ambels últims metres de la Marxa a Manresa.

PLACES LIMITADES · 8 km 250D+

HORARIS (Montserrat llarga i curta)

Sortida amb tren FGC + cremallera – Manresa Baixador: 7.19 h – Manresa Alta: 7.21 h – Manresa Viladordis: 7.23 h – Sant Vicenç – Castellgalí: 7.31 h – Castellbell i el Vilar: 7.36 h – Monistrol de Montserrat: 7.41 h

Tornada (només per la modalitat Montserrat curta) Trasllat amb bus des de Sant Cristòfol fins a Manresa: a partir de les 11:30h Servei ofert per l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar · PLACES LIMITADES

PREUS (Montserrat llarga i curta)

Adult (a partir de 13 anys): 15 €

Infant (fins a 12 anys): 7,50 €

*Una setmana abans de la Marxa, les inscripcions tindran un increment de 5 €

IMPORTANT!

És imprescindible recollir prèviament la polsera, la samarreta i el bitllet de tren (per a les modalitats Montserrat Llarga i Curta) a l’OFICINA DE TURSIME DE MANRESA, Plaça Major, 10, del 9 al 12 d’abril de 2024. De 10 a 15 h i de 17 a 20 h.

BOTIFARRADA

A l’hora de formalitzar la inscripció caldrà triar entre fer la botifarra al tercer avituallament, a Sant Cristòfol (Castellbell i el Vilar) o fer-la al final de la marxa, a la plaça Major de Manresa.

Lluvià 15:

Caminada circular per l’Anella Verda de Manresa que comença i acaba a la plaça Major, tot passant per la Torre Lluvià, el Gorg Blau i l’Oller del Mas, on enllaça amb el darrer tram del Camí Ignasià cap al centre de Manresa.

15km 250D+

HORARIS

Sortida des de la Plaça Major de Manresa a les 9 h.

PREUS

Adult (a partir de 13 anys): 10 €

Infant (fins a 12 anys): 5 €

*Una setmana abans de la Marxa, les inscripcions tindran un increment de 5 €.

IMPORTANT!

És imprescindible recollir prèviament la polsera, la samarreta i el bitllet de tren (per a les modalitats Montserrat Llarga i Curta) a l’OFICINA DE TURSIME DE MANRESA, Plaça Major, 10,  del 9 al 12 d’abril de 2024. De 10 a 15 h i de 17 a 20 h.

Per a més informació, visita www.manresaturisme.cat

Organitza: 

Event Details
Leave a Comment

Event Details