7a TARGALAN, Lan Party de Tàrrega

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

7ª TARGALAN, LAN PARTY DE TÀRREGA

(Dates per confirmar)

Del divendres 2 al diumenge 4 d’agost, Tàrrega es convertirà altra vegada en la capital dels videojocs i les últimes novetats en informàtica.

La Targalan, la Lan Party que per setè any consecutiu organitza l’Associació Agrat, s’ha consolidat entre les trobades més importants de la província i és cita habitual de tots els aficionats a la informàtica i els videojocs, jugant i compartint continguts en xarxa.

El certamen tindrà com a principal novetat la presència dels comentaristes d’eSports, Mr. Readys i Sylphalion, que compten amb una àmplia experiència en el sector de les retransmissions on-line de competicions de videojocs. Durant la Targalan narraran tornejos per streaming a través de la plataforma virtual Twitch.

Es podran participar en 5 jocs diferents: als clàssics dels últims anys com Counter Strike, League of Legends, PUBG i Overwatch s’afegeix el TeamFight Tactics. Són competicions que desperten gran expectació i que reuneixen els millors jugadors del territori i d’arreu de l’Estat espanyol.

Un dels trets diferencials de la Targalan és que amb l’entrada hi ha accés lliure a les Piscines Municipals gràcies a la col·laboració del Club Natació Tàrrega. Els amants dels videojocs antics també podran gaudir d’una parada amb consoles retro i podran fer un viatge en el temps per jugar als jocs més mítics de la història gràcies a Retroscroll.

La Lan Party compta amb el suport de l’Ajuntament de Tàrrega i la col·laboració d’empreses d’informàtica com Vunkers.

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details