Ruta de tapes de l’Hospitalet de l’Infant

7a RUTA DE TAPES DE L’HOSPITALET DE L’INFANT

Del 21 d’abril a l’1 de maig es durà a terme la 7a Ruta de tapes de l’Hospitalet de l’Infant per promocionar la gastronomia local! Oferiran una taà i una beguda (“canya” o “quinto” de cervesa, copa de vi o aigua) per 4€.

Ruta organitzada per l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, amb el suport de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Durant aquests dies, qui participi en aquesta ruta no només tindrà l’oportunitat d’assaborir les tapes elaborades especialment per a l’ocasió pel Bar Mediterrani, Bar Hos-piBar-Restaurant D’Antis, Bar-Cervecería Cal Rullo, Restaurant-Pizzeria Can Donatello, Food & Cocktails Single Fin, Cerveceria El Drac, Restaurant Le P’tit Normand, El Rebost de Ca Belardo, Restaurant Blauverd, Restaurant Vanes, Restaurant LB21, Bar Safari, Hotel 4R Meridià, Bar-Gelateria La Jijonenca, Xiringuito del Pep, Bar-Restaurant Canalla i Zazu Lounge Bar, sinó també de prendre part en el sorteig de dos premisuna escapada smartbox «Mil y una noche de ensueño» i un val de 30 euros per gastar als bars i restaurants locals de l’ARH.

Podeu consultar tots els detalls de la 7a Ruta de tapes

de l’Hospitalet de l’Infant, al FULLET INFORMATIU.

Per a més informació, visita www.vandellos-hospitalet.cat

Organitza:

Event Details
Photos
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes