Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

7ª JORNADA GASTRONÒMICA DE LES PLANTES OBLIDADES

La Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades és per gaudir, per aprendre, i per ser conscients que construir un model de producció, distribució, i consum d’aliments és tant necessari com possible. Vine i gaudeix d’una Jornada única, sigues Eixarcolant!

Un esdeveniment únic per (re)descobrir què són i per a què serveixen les plantes oblidades, perquè construir un model de producció i consum d’aliments més sostenible és tant possible com imprescindible. Un espai on descobrir les plantes oblidades, combinant els coneixements tradicionals i la innovació.

Serà el 17 de setembre a Igualada!

Està organitzada pel col·lectiu Eixarcolant. Una entitat sense ànim de lucre que fomenta la recuperació dels usos corresponents a espècies  silvestres comestibles i varietats agrícoles tradicionals.

La Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades està organitzada de forma totalment voluntària, gràcies a la implicació de tots els socis i sòcies de l’entitat i de més de 150 voluntaris i voluntàries.

Es tracta d’un esdeveniment únic amb més de 100 activitats repartides en 17 blocs diferents, que són dutes a terme per 200 ponents nacionals i internacionals.

Per més informació , visita eixarcolant.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes