Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

7ª JORNADA GASTRONÒMICA DE LES PLANTES OBLIDADES

La Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades és per gaudir, per aprendre, i per ser conscients que construir un model de producció, distribució, i consum d’aliments és tant necessari com possible. Vine i gaudeix d’una Jornada única, sigues Eixarcolant!

Un esdeveniment únic per (re)descobrir què són i per a què serveixen les plantes oblidades, perquè construir un model de producció i consum d’aliments més sostenible és tant possible com imprescindible. Un espai on descobrir les plantes oblidades, combinant els coneixements tradicionals i la innovació.

Serà el 17 de setembre a Igualada!

Està organitzada pel col·lectiu Eixarcolant. Una entitat sense ànim de lucre que fomenta la recuperació dels usos corresponents a espècies  silvestres comestibles i varietats agrícoles tradicionals.

La Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades està organitzada de forma totalment voluntària, gràcies a la implicació de tots els socis i sòcies de l’entitat i de més de 150 voluntaris i voluntàries.

Es tracta d’un esdeveniment únic amb més de 100 activitats repartides en 17 blocs diferents, que són dutes a terme per 200 ponents nacionals i internacionals.

Per més informació , visita eixarcolant.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details