Primavera Musical a Vistabella

"Primavera Musical a Vistabella"

6ª PRIMAVERA MUSICAL A VISTABELLA

La Primavera Musical a Vistabella és una iniciativa cultural que va veure la llum al maig de 2018 amb l’objectiu d’acostar el món artístic i musical actual a l’Església del Sagrat Cor de Vistabella, un espai modernista que s’ha revelat com un escenari idoni per als concerts de música de cambra. L’excel·lent acollida per part del públic i dels artistes ens impulsa a continuar amb aquesta iniciativa que ofereix una programació variada.

Hem establert quatre línies per al disseny de la nostra proposta musical, que es reflecteixen en els cinc concerts de petit format que podem definir de la següent manera:

  1. VEU (Música Vocal): Aquí podràs gaudir d’actuacions vocals captivadores, interpretades per grups i solistes que et sorprendran amb les seves veus úniques.
  2. KM.0 (Artistes d’aquestes comarques): Celebrem els artistes locals i emergents que aporten l’essència de la nostra comunitat a través de la seva música.
  3. CAMBRA (Música Instrumental): Deixa’t portar per la música instrumental, on els músics et duran en un viatge emocionant a través dels seus instruments.
  4. TRAD&POP (Música Tradicional i Popular): Mantenim viva la música tradicional i popular per connectar amb les nostres arrels i emocions, oferint una experiència única.

No et perdis aquesta oportunitat d’immersió musical. Les entrades per gaudir de la Primavera Musica a l’Església del Sagrat Cor de Vistabella estan disponibles aquí

Per a més informació, visita www.primaveramusicalvistabella.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details