Vall d’Aran Walking&Summit Festival

5º VAL D’ARAN WALKING & SUMMIT FESTIVAL

Més de 600 personas inscritas a les Rutes de la Vall d’Aran Walking Festival!

Tot està a punt per arrencar una nova edició de la Vall d’Aran Walking & Summit Festival. Festival que començarà el 25 de juliol i es durà a terme fins al diumenge 31.

És l’esdeveniment de senderisme al Pirineu de Lleida, on senderistes i amants de la natura d’arreu gaudeixen dels seus paisatges, cultura, patrimoni i gastronomia acompanyats de guies professionals, que seran els encarregats de dirigir les rutes per llocs emblemàtics d’una gran bellesa natural.

Després d’haver aconseguit l’any passat el Premi FITUR-Aire-Lliure al millor producte de Turisme Actiu, les

Novetats d’aquest any son:
 • S’han unit els festivals de Senderisme i el de Muntanya que es van fer l’any passat, passant a ser el Vall d’Aran & Summit Festival en aquest, amb la qual cosa s’han augmentat a 25 les rutes i Ascencions de muntanya, i concloent també tallers de plantes medicinals, observació astronòmica i concert de música, la qual cosa eleva a 30 el total d’activitats programades.
 • S’ha inclòs més transport public col·lectiu per aconseguir una menor mobilitat amb vehicles i col·laborar amb la sostenibilitat en la zona.
 • A les Rutes clàssiques se sumen les novetats d’aquest any de diverses travessies: des del Llac de Liat a la Honeria, dels llacs de montcasau als llagos de Colomers i la del Parc Nacional des de Sant Mauirici a Colomers entre altres. També tindrà una ruta el nou Camí de Santiago “Via Aran Pirineus”.
 • També, hi haurà ocasió per a conèixer les plantes medicinals de la Vall a través de dos tallers que es faran, juntament amb la tradicional Observació Astronòmica del seu cel.
 • Els participants coneixeran els productes locals en totes les rutes, amb les degustacions que han preparat els productors que tenen a la Vall: cervesa artesana, embotits, mel, dolços, pitxos especials…
 • Visita al parc de fauna de l’Aran Parc a Bossòst, la cultura a les esglésies romàniques de la vall i els seus museus,  i la relaxació en les aigües termals de Les i Arties.
 • El dissabte 30 de juliol, Arties serà la nit, el protagonista dels actes que se celebressin en el Festival.  A un sopar a l’aire lliure, li seguirà un concert ofert pel grup MontcorbiSounds format per músics locals
INFORMACIÓ:
 • Localització: Vall d’Aran
 • Data: 25 al 31 de juliol.
 • Web: www.camins.net
 • Hashtag: #valdaranwalkingfestival
Per a més informació, visita www.visitvaldaran.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes