5a Fira Internacional de Puntes

5A FIRA INTERNACIONAL DE PUNTES

Els dies 22, 23 i 24 d’abril es celebrarà al Centre Cultural Calisay la cinquena edició de la Fira Internacional de Puntes organitzada pel Museu d’Arenys de Mar on es presentaràn una sèrie d’obres del món de les puntes.

Les puntes van esdevenir un element essencial en la moda i els aixovars després de nèixer a Venècia a finals del segle XVI i es va difondre ràpidament per tot Europa.

Si bé els primers treballs de punta es van realitzar amb agulla, majoritàriament es va imposar la realització de les puntes amb boixets, que van aparèixer en l’antic territori de Flandes, actualment Bèlgica.

Durant el primer quart del segle XX, el modernisme va suposar una renovació del llenguatge estètic de les puntes. Actualment, França i Bèlgica són els països on es desenvolupen més negocis de punta i on es realitzen més varietat de tècniques.

En la cinquena edició de la Fira Internacional de Puntes podreu veure una gran quantitat d’obres del col·lectiu de les puntes. A més, hi haurà convidats internacionals i nacionals que ens oferiran activitats i exposaran algunes de les seves creacions.

Els horaris de la fira són els següents:

  • Divendres 22: de 16 a 20 h
  • Dissabte 23: de 10 a 14 h i de 16 a 20 h
  • Diumenge 24: de 10 a 14 h

 

Per més informació, visita www.museu.arenysdemar.cat

Organitza:

 

Event Details
Leave a Comment

Event Details