5 dies d’ecoturisme a Osona

5 DIES D’ECOTURISME A OSONA

A Catalunya tenim diverses àrees d’interès ecoturístic, hem escollit els espais d’interès natural que formen LES GUILLERIES-SAVASSONA I EL COLLSACABRA. En aquesta zona, situada al nord-est de la ciutat de Vic, a la comarca d’Osona, hi traspunten el pantà de Sau i els cingles de Tavertet i Collsacabra; impressionants formacions geològiques plenes de coves, penyals, congosts… Tot un paradís per als amants de la fotografia i de la natura.

Amb aquest viatge volem convidar-vos a descobrir el patrimoni natural, la seva història i els seus valors de manera sostenible. Volem contribuir a divulgar la conservació i la riquesa biològica dels seus boscos i despertar l’interès per millorar les oportunitats de desenvolupament de la població local.

Vine a descobrir els boscos madurs de les Guilleries-Savassona i el Collsacabra del 28 de juliol a l’1 d’agost, els magnífics paisatges dels cingles de Tavertet, el poble de Rupit i tota la Vall de Sau. Caminarem per racons inèdits i aprofundirem en el coneixement de la natura per acabar fent recerca d’una de les espècies més amenaçada de la fauna catalana. Veure els animals salvatges en el seu hàbitat no té preu, i aprendreu també una nova manera de ser turistes més sostenibles.

Descarrega’t el programa aquí!

Per a més informació, visita visitavalemany.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details