4ª Primavera Musical a Vistabella

4ª PRIMAVERA MUSICAL A VISTABELLA

La Primavera Musical a Vistabella va néixer el maig del 2018 amb la voluntat d’apropar el món artístic i musical del moment a l’Església del Sagrat Cor de Vistabella. Un espai modernista que ha resultat ser del tot idoni com a escenari per a concerts de música de cambra.

El cicle ja ha celebrat tres edicions amb un pressupost ajustat finançat en part per petites subvencions de l’administració pública, la recaptació de les entrades i, principalment, per patrocinis privats.

Amb la voluntat de créixer, busquem, doncs, la vostra col·laboració per fer-ne possible la seva continuïtat. La bona rebuda per part del públic i dels artistes esperen a seguir impulsant aquesta iniciativa que busca oferir una programació variada.

Es van proposar 4 línies per dissenyar la proposta musical repartides en els 5 concerts de petit format que podem definir de la següent manera:

  • VEU: Música vocal (grups i solistes)
  • KM.0: Artistes d’aquestes comarques
  • CAMBRA: Música instrumental
  • TRAD&POP: Música tradicional i popular

Les entrades es podran adquirir a www.primaveramusicalvistabella.com. També es poden comprar el mateix dia de les actuacions a l’Església. 

Consulta la programació detallada aquí! 

Per a més informació, visita www.primaveramusicalvistabella.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes