4ª Edició de la Fira ViBa

ViBa

4ª EDICIÓ DE LA FIRA VIBA

Manresa ja ho té tot a punt per a la celebració d’una nova edició de Viba – Vi del Bages, un esdeveniment amb format de fira que promou el turisme local i que té la voluntat de ser un punt de trobada, dinamització i projecció de futur de la cultura del vi de Manresa i el Bages.

En el marc de la fira, un any més i com és tradicional, tornarà la mostra Vi­_suals, un projecte artístic amb gairebé deu anys d’història que relaciona la cultura tradicional del vi amb els llenguatges contemporanis .

En aquesta edició, tant ViBa com Vi_suals (adaptades a les restriccions de la pandèmia) tindran el seu epicentre d’activitats a l’Anònima, on els dies 4, 5 i 6 de juny se celebraran la major part de les activitats programades.

La fira ViBa, però, amb la voluntat de deslocalitzar les propostes que s’ofereixen, ja celebra a partir d’aquesta setmana algunes de les seves activitats a diferents punts de la comarca.

La música en directe i els espectacles diversos acompanyaran les diferents jornades de la ViBa a l’Anònima, on es podran degustar vins de tots els elaboradors acompanyats de la gastronomia de la foodtruck Rock & Raola.

Any rere any, el cicle Vi_suals reuneix el treball de diferents artistes de la zona del Pla de Bages en una mostra que té com a fil conductor un concepte o element vinculat a la viticultura.

El programa d’enguany, que parteix del concepte «cercles», va començar a gestar-se l’any 2020 però, degut a l’eclosió de la pandèmia de la Covid, no va poder mostrar-se.

Podeu consultar el programa i fer les reserves anticipades aquí.

Per a més informació, visita www.firaviba.cat

Organitza:

Deixa un comentari