5ª Edició de la Fira ViBa

ViBa

5ª EDICIÓ DE LA FIRA VIBA

Manresa ja ho té tot a punt per a la celebració d’una nova edició de la Fira Viba – Vi del Bages, un esdeveniment amb format de fira que promou el turisme local i que té la voluntat de ser un punt de trobada, dinamització i projecció de futur de la cultura del vi de Manresa i el Bages.

En el marc de la fira, un any més i com és tradicional, tornarà la mostra Vi­_suals, un projecte artístic amb gairebé deu anys d’història que relaciona la cultura tradicional del vi amb els llenguatges contemporanis.

En aquesta edició, tant ViBa com Vi_suals tindran el seu epicentre d’activitats a l’Anònima.

Durant els dies 28 i 29 de maig es duran a terme les visites al patrimoni. La fira tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de juny, i el dilluns 6 de juny encara podreu gaudir de propostes dels cellers participants a la fira.

 

La música en directe i els espectacles diversos acompanyaran les diferents jornades de la ViBa a l’Anònima, on es podran degustar vins de tots els elaboradors acompanyats de la gastronomia de la foodtruck Rock & Raola.

Any rere any, el cicle Vi_suals reuneix el treball de diferents artistes de la zona del Pla de Bages en una mostra que té com a fil conductor un concepte o element vinculat a la viticultura.

Per a més informació, visita www.firaviba.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  28 de maig de 2022
 • Data final
  6 de juny de 2022
 • Estat
  Anteriors
 • Comarca
 • Categoria
 • Situació
  Carrer de Llussà, 9, 08241 Manresa, Barcelona
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't