38ª Fira Comarcal de Primavera de Campllong

38ª FIRA COMARCAL DE PRIMAVERA DE CAMPLLONG

La Fira Comarcal de Primavera de Campllong ha esdevingut un referent dins del món comercial, agrícola i ramader català. La tradició i la modernitat es donen de la mà en aquesta trobada que visiten més de 30.000 persones.

Anualment, el primer cap de setmana després de Setmana Santa, la Fira de Campllong ofereix una diversitat d’actes a un públic molt nombrós i es converteix en un veritable aparador de l’activitat econòmica i social, no solament del municipi de Campllong i rodalies, sinó de tota la província.

Aquest any es celebrará el 18 i el 19 d’abril.

Tota la seva vitalitat es mostra a l’espai dedicat a la Fira Comercial (espais exteriors i estands a la carpa coberta), a les parades de venda de productes artesans, demostració d’oficis artesanals, exposicions de maquinària agrícola i industrial antiga i actual, mercat d’ocasió, etc.

Totes aquestes activitats es complementen amb exhibicions i concursos que conjuntament amb l’oferta comercial atrauen al nombrós públic visitant.

L’organització de la Fira treballa al llarg de l’any per tal de seleccionar una variada oferta d’actes i activitats amb l’objectiu d’acostar el treball del camp i la vida de pagès a tots els visitants i fer difusió de l’estreta relació entre les persones, els animals i la terra.

Espais per a tots els gustos i edats

S’ha habilitat i potenciat una àmplia i variada zona d’activitats infantils i juvenils, pensat per a la mainada de 2 a 12 anys.

Tots els qui ho desitgin podran adquirir un braçalet per 6€ que dona accés il·limitat durant tot el dia a la zona de jocs infantil.

Els menuts també podran gaudir de menú infantil a la carpa restaurant de la fira a un preu de 5€.

També es podrà visitar el Museu del Camp de Campllong, amb la mateixa entrada de la fira.

L’entrada de la Fira té un cost d’1€ i dona dret a visitar la fira comercial i les activitats, concursos i exposicions durant tot el dia. El recinte firal disposa d’un servei de bar menjador amb esmorzars, dinars, i berenars.

 • L’horari de la fira: 10h a 20h.

Per més informació, visita campllong.cat

Organitza:

Ajuntament de Campllong

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • d
  h
  m
  s
 • Data d'inici
  10 d'abril de 2022
 • Data final
  11 d'abril de 2022
 • Estat
  Pròximament
 • Comarca
 • Situació
  Campllong, 17459, Girona
 • Telèfon
  972 461 504
 • Correu electrònic
  ajuntament@campllong.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

Anuncia't