Fira Comarcal de Primavera de Campllong

39ª FIRA COMARCAL DE PRIMAVERA DE CAMPLLONG

La Fira Comarcal de Primavera de Campllong ha esdevingut un referent dins del món comercial, agrícola i ramader català. La tradició i la modernitat es donen de la mà en aquesta trobada que visiten més de 30.000 persones, certamen que ocuparà més de 40.000 metres quadrats.

Aquest any se celebrarà el 15 i 16 d’abril de 2023 amb més d’una cinquentena d’activitats!

Tota la seva vitalitat es mostra a l’espai dedicat a la Fira Comercial, a les parades de venda de productes artesans, demostració d’oficis artesanals, exposicions de maquinària agrícola i industrial antiga i actual, mercat d’ocasió, etc.

L’organització de la Fira treballa al llarg de l’any per tal de seleccionar una variada oferta d’actes i activitats amb l’objectiu d’acostar el treball del camp i la vida de pagès a tots els visitants i fer difusió de l’estreta relació entre les persones, els animals i la terra.

PROGRAMA

La 39a Fira Comarcal de Primavera tornarà a convertir Campllong en l’epicentre del món rural gironí i, a més, entre les novetats, la fira ha incorporat un concurs de salt d’obstacles a cavall i una exhibició de gossos policia.

S’ha habilitat i potenciat una àmplia i variada zona d’activitats infantils i juvenils, pensat per a la mainada de 2 a 12 anys.

Per a més informació, visita campllong.cat

Organitza:

Ajuntament de Campllong

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes