Fira Comarcal de Primavera de Campllong

39ª FIRA COMARCAL DE PRIMAVERA DE CAMPLLONG

La Fira Comarcal de Primavera de Campllong ha esdevingut un referent dins del món comercial, agrícola i ramader català. La tradició i la modernitat es donen de la mà en aquesta trobada que visiten més de 30.000 persones, certamen que ocuparà més de 40.000 metres quadrats.

Aquest any se celebrarà el 15 i 16 d’abril de 2023 amb més d’una cinquentena d’activitats!

Tota la seva vitalitat es mostra a l’espai dedicat a la Fira Comercial, a les parades de venda de productes artesans, demostració d’oficis artesanals, exposicions de maquinària agrícola i industrial antiga i actual, mercat d’ocasió, etc.

L’organització de la Fira treballa al llarg de l’any per tal de seleccionar una variada oferta d’actes i activitats amb l’objectiu d’acostar el treball del camp i la vida de pagès a tots els visitants i fer difusió de l’estreta relació entre les persones, els animals i la terra.

PROGRAMA

La 39a Fira Comarcal de Primavera tornarà a convertir Campllong en l’epicentre del món rural gironí i, a més, entre les novetats, la fira ha incorporat un concurs de salt d’obstacles a cavall i una exhibició de gossos policia.

S’ha habilitat i potenciat una àmplia i variada zona d’activitats infantils i juvenils, pensat per a la mainada de 2 a 12 anys.

Per a més informació, visita campllong.cat

Organitza:

Ajuntament de Campllong

Event Details
Leave a Comment

Event Details