Festa del Vi de Gandesa

36ª FESTA DEL VI DE GANDESA

Enguany, ens tornarem a trobar a la 36a edició de la Festa del Vi de Gandesa, el major aparador dels vins de la DO Terra Alta. Una festa per gaudir dels seus vins, de tot el seu entorn i de la seva gent del 3 al 5 de novembre.

La Festa del Vi a Gandesa és un esdeveniment cultural totalment consolidat, convertint-se en l’aparador dels vins a peu de territori més important de la regió.

Ha aconseguit situar-se com a referència dins del món de la cultura del vi a Catalunya. Sense cap dubte durant la seva celebració, Gandesa és punt de visita obligada per tots aquells que volen gaudir dels seus vins, del seu entorn i de la seva gent.

36a festa del vi Gandesa

Consulta el programa aquí

Durant els 3 dies que dura la festa, es realitzaran activitats diverses. Totes relacionades amb la tradició i el món del vi! 

  • Nit de les Garnatxes Blanques. Com cada any, l’emblemàtica sala de premses del Celler Cooperatiu de Gandesa acollirà una de les nits més sorprenents del panorama vinícola català en què les garnatxes blanques de la Terra Alta en són les protagonistes. Un sopar maridatge amb els vins de la comarca acompanyats pels plats del Restaurant l’Antic Molí, guardonat amb una Estrella Michelin.Les entrades (codi QR) es podran adquirir a través d’aquest web a partir del 28 d’octubre a partir de les 09:00.
  • Compra les teves entrades aquí: www.festadelvi.cat

Si ets un apassionat del vi, no pots perdre’t aquest esdeveniment!

Consulta tota la programació a: www.festadelvi.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details