Festa del Vi de Gandesa

35ª FESTA DEL VI DE GANDESA

Enguany, ens tornarem a trobar a la 35a edició de la Festa del Vi de Gandesa, el major aparador dels vins de la DO Terra Alta. Una festa per gaudir dels seus vins, de tot el seu entorn i de la seva gent del 4 al 6 de novembre.

La Festa del Vi a Gandesa és un esdeveniment cultural totalment consolidat, convertint-se en l’aparador dels vins a peu de territori més important de la regió.

Ha aconseguit situar-se com a referència dins del món de la cultura del vi a Catalunya. Sense cap dubte durant la seva celebració, Gandesa és punt de visita obligada per tots aquells que volen gaudir dels seus vins, del seu entorn i de la seva gent.

Durant els 3 dies que dura la festa, es realitzaran activitats diverses. Totes relacionades amb la tradició i el món del vi! 

  • 15a Nit de les Garnatxes Blanques. L’emblemàtica Sala de Premses del celler, obra de l’arquitecte modernista César Martinell, acollirà aquest esdeveniment que enguany comptarà amb els plats del restaurant L’Antic Molí, d’Ulldecona (Montsià), guardonat amb una Estrella Michelin.Una nit per recordar amb les més de 40 referències de vins, de la varietat garnatxa blanca insígnia de la DO Terra Alta, i el servei d’un dels millors restaurants de les Terres de l’Ebre.Un sopar maridatge davall de les esveltes voltes del celler per gaudir dels cinc sentits. El preu és de 60€ i es durà a terme al Celler Cooperatiu de Gandesa.
  • Compra les teves entrades aquí: www.festadelvi.cat

Si ets un apassionat del vi, no pots perdre’t aquest esdeveniment!

Consulta tota la programació a: www.festadelvi.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes