Mercat de Música Viva de Vic

34è MERCAT DE MÚSICA VIVA DE VIC

El Mercat de Música Viva de Vic és un punt de trobada professional que reuneix a tots els sectors de la indústria musical. Des del 1989, cada setembre, la ciutat de Vic acull agents de tots els àmbits de la música, vinguts d’arreu del món per conèixer noves propostes, assistir a fòrums, intercanviar coneixement i comprar i vendre música.

Un Mercat que ha construït un pont entre continents, pel qual la cultura i les iniciatives musicals travessen en tots dos sentits. Amb seu al sud d’Europa, el MMVV crea xarxes internacionals de professionals i genera nous espais de creació fomentant la col·laboració entre artistes de tot el món.

El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) encara una 34a edició excepcional del 14 al 17 de setembre.

En definitiva, el Mercat  és imprescindible per descobrir els sons que bateguen, principalment, a Catalunya, Espanya i l’arc mediterrani, però també a la resta del món.

Aquests darrers anys el Mercat de Música ha treballat per millorar diferents aspectes relacionats amb la sostenibilitat ambiental, econòmica i social. Ara s’ha volgut fer un pas endavant agafant el compromís d’identificar i apropar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a tot el projecte per impulsar iniciatives que promoguin la sostenibilitat en tots els seus àmbits.

Visualitza aquí el programa.
Per a més informació, visita www.mmvv.cat

Organitza:

 

Event Details
Leave a Comment

Event Details