34ª Festa del Vi de Gandesa

ruta-dels-ibers-portada

34ª FESTA DEL VI DE GANDESA

Enguany, ens tornarem a trobar a la 34a edició de la Festa del Vi de Gandesa, el major aparador dels vins de la DO Terra Alta. Una festa per gaudir dels nostres vins, el nostre entorn i la nostra gent del 29 d’octubre a l’1 de novembre de 2021.

La Festa del Vi a Gandesa és un esdeveniment cultural totalment consolidat, convertint-se en l’aparador dels vins a peu de territori més important de la regió.

Ha aconseguit situar-se com a referència dins del món de la cultura del vi a Catalunya. Sense cap dubte durant la seva celebració, Gandesa és punt de visita obligada per tots aquells que volen gaudir dels seus vins, del seu entorn i de la seva gent.

Durant els 4 dies que dura la festa, es realitzaran activitats diverses. Totes relacionades amb la tradició i el món del vi! 

  • Nit de les Garnatxes Blanques.L’emblemàtica Sala de Premses del celler, obra de l’arquitecte modernista César Martinell, acollirà aquest esdeveniment que enguany comptarà amb els plats del restaurant L’Antic Molí, d’Ulldecona (Montsià), guardonat amb una Estrella Michelin.Una nit per recordar amb les més de 40 referències de vins, de la varietat garnatxa blanca insígnia de la DO Terra Alta, i el servei d’un dels millors restaurants de les Terres de l’Ebre.Un sopar maridatge davall de les esveltes voltes del celler per gaudir dels cinc sentits.

Si ets un apassionat del vi, no pots perdre’t aquest esdeveniment!

Per consultar tota la programació, visita www.festadelvi.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't