2º Val d’Aran Walking Festival

2º VAL D’ARAN WALKING FESTIVAL

( DATES PER CONFIRMAR )

De l’1 al 7 de juliol celebrarem la segona edició de la VAL D’ARAN WALKING FESTIVAL, que comptarà aquest any amb una participació de 150 persones, procedents de tot l’estat espanyol i estrangers, entre els quals hi haurà el vicepresident de l’ERA (European Rambler Association) i que globalment suposarà un increment del 100% respecte de l’any passat.

Els participants podran gaudir d’un complet programa, amb 23 excursions diferents, aptes per a tots els nivells d’exigència, des de suaus passejades per llocs emblemàtics de la Val d’Aran com els Uelhs deth Joeu o la cascada del Saut deth Pish, fins a les ascensions a pics com el Tuc d’Aubàs, Tuc de la Salana o Tuc de l’Escaleta, que són uns miradors fantàstics de la Val d’Aran.

Pel que fa l’animació del Festival, hi haurà novetats en la degustació de productes locals

Els participants tindran aquest any, Benvinguda de l’Ajuntament de Vielha, que consistirà en una sessió de Danses araneses, amb degustació de dolços típics i moscatell.

Visita a la nova fàbrica de Cervesa Artesana que s’ha instal·lat a Bossost, on podran fer un tast de cerveses amb un pica-pica i música ofert per l’Ajuntament de Bossost. Es farà una degustació de productes de la marca de garantia Val d’Aran a la zona dels Banys de Tredòs, oferta per Torisme Val d’Aran.

Una visita a l’Aran Park, el parc de fauna salvatge en semillibertat ubicat a la zona del Portillon de Bossost, on es pot veure el llop, ós, cèrvids, i marmotes. I com cada any, la degustació del formatge tradicional a Bagergue, les observacions nocturnes d’estrelles, i com a novetat un taller de plantes medicinals.

No t’ho pots perdre!

Tota la informació clicant AQUÍ

Per inscripcions, visita www.camins.net

Organitza:

 

Enter an address or map lat and lng from the Contact tab.

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • d
  h
  m
  s
 • Data d'inici
  1 de Juliol de 2020
 • Data final
  7 de Juliol de 2020
 • Estat
  Pròximament
 • Organitza
 • Categoria
 • Telèfon
  973642444
 • Correu electrònic
  festival@camins.net
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT