2ª Trobada dels Garcia a Garcia

2ª TROBADA DELS GARCIA A GARCIA

( DATES PER CONFIRMAR )

El municipi Garcia, de la Ribera d’Ebre, acull per segon any als Garcies en una trobada única que pretén ser un nexe d’unió entre els habitants del poble, tota la gent que visiti la trobada i els Garcies del món.

Enguany la 2ª Trobada dels Garcia a Garcia comptarà amb moltes més activitats des de primera hora del matí, amb la pujada en globus aerostàtic per sobrevolar Garcia i el riu Ebre com a activitat estrella. Però no només es queda aquí; espectacles en directe, gastronomia local, ruta en caiac, visita a espais emblemàtics del poble, batucada, parc infantil, ruta 4×4, vermutada, dinar popular, concursos, concert de fi de festa amb monòleg i un espai dedicat al comerç de proximitat acabaran de completar aquesta 2ª Trobada dels Garcia.

L’ajuntament de Garcia ha apostat per incrementar les activitats, la gastronomia i l’espectacle, fet que ha de permetre un lleuger augment de la participació respecte a l’any anterior. La seva alcaldessa, Blanca López, ha dit que “estem enormement orgullosos de poder dur a terme per segon any consecutiu aquesta trobada, que només pretén ser un punt de reunió per passar una bona estona entre Garcies, la població i tothom que vulgui venir a veure’ns”. 

La trobada està oberta a tothom i especialment als Garcia, que hauran de registrar-se a través de la pàgina web oficial de la trobada, fet que els permetrà obtenir un petit obsequi el mateix dia 8 de juny.

Totes les activitats són totalment gratuïtes, menys el dinar i la ruta en caiac. Per fer la reserva dels àpats o la ruta ho pot fer tothom a través del web o a través de la pàgina Ebretickets.cat

La web trobadagarcia.cat inclou tota la informació i detalls de la 2ª Trobada dels Garcia.

Organitza:

 

Event Details
Leave a Comment

Event Details