XXX Fira d’Art de Salàs

30ª FIRA D’ART DE SALÀS

L’organització, per part del Consell Comarcal del Pallars Jussà, de les Jornades del Color, l’any 1989 va incitivar a una sèrie de veïns, en col·laboració amb l’Ajuntament, a organitzar la 1a. Fira d’Art, l’any 1990. Aquesta proposta volia donar a conèixer, d’una manera innovadora, els espais que havien servit per aixoplugar els animals durant els dies de fira, substituint les mules per les obres d’art.

Després de més de vint anys, la Fira d’Art de Salàs és una realitat plenament consolidada, una cita ineludible que ha convertit la població en un punt de trobada de col·lectius de pintors, escultors, fotògrafs, dibuixants. El cap de setamana del 8 al 9 d’agost, saben que tenen a Salàs un espai singular per mostrar la seva obra.

La feina feta i l’esforç esmerçat fins ara ha de permetre començar una nova etapa amb il·lusions renovades, sense abandonar l’esperit comercial que la vincula, juntament amb l’arquitectura dels espais expositius, a l’antiga fira de bestiar.

El nou equip que ha agafat el relleu al front de l’associació, està obert a la participació i a les aportacions que puguin ajudar a desenvolupar el projecte. La nova etapa ha d’estar marcada per un lligam al territori, que posi en valor els creadors locals i comarcals, sense excloure la participació a artistes foranis. La fira se centra en les arts plàstiques i visuals, però està oberta a d’altres activitats que la complementin i enriqueixin.

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details