26º Edició cicle de concerts “Solistes a l’Alta Ribagorça”

26º EDICIÓ CICLE DE CONCERTS “SOLISTES A L’ALTA RIBAGORÇA”

( DATES PER CONFIRMAR )

Seguint la trajectòria iniciada l’1 d’agost de 1992 amb el concert de Cristian Florea, un gran virtuós del violoncel, a l’església de Sant Climent de Taüll, i fidels a les persones que any rere any es reuneixen en el marc arquitectònic de les nostres esglésies per escoltar els diferents repertoris musicals marcats per la pluralitat d’estètiques i sensibilitats, enguany tenim la intenció d’organitzat una sèrie d’actuacions que es duran a terme els dissabtes 27 de juliol, 3 i 10 d’agost als pobles d’Erill la Vall, El Pont de Suert i Vilaller.

Tant la qualitat dels concerts de diferents estils musicals, com el caràcter gratuït d’aquests, han incrementat notablement el nombre de seguidors fidels que acudeixen a tots els concerts del cicle en aquests darrers anys.

Amb actuacions de grans figures com Claudi Arimany, Joves Solistes de Sant Petesburg, Ramon Escalé Quintet, Big Mama, Joan Pau Comellas, Laura Simó, Emmanuel Djob i el Cor de Gospel de Gràcia, Euclydes Mattos, Amadeu Casas i Dani Nel.lo, Diego Cortés, Lluís Coloma Trio i D’Callaos entre d’altres, durant els derrers anys, es converteix en un punt de referència musical.

Oferir aquests concerts en aquesta època de l’any obeeix a dos motius principalment: perquè l’estiu és un moment privilegiat per a la música i la cultura i també perquè al mes d’agost és el que compta amb més afluència de visitants, als que podem oferir aquesta activitat complementària i alhora fomentar la cultura musical entre tots els ribagorçans.

Un any més, tornareu a trobar una gran diversitat d’estils i repertoris d’intèrprets catalans que han freqüentat els millors escenaris internacionals. Folk fusió, música tradicional, jazz, música acústica…

Així, doncs, esperem que els amants del gènere musical passin, durant aquest estiu a l’Alta Ribagorça, moments inoblidables, escoltant el so que més els agradi.

Programa dels actes

  • Dia 27 de juliol: a les 19h, Música Folk fusió, al Exterior del Centre Romànic Erill la Vall
  • Dia 3 d’agost: a les 20h, Música tradicional jazz manouche i música francesa, a l’Església Vella del Pont de Suert
  • Dia 10 d’agost: a les 20h, Música acústica en estat pur, a l’Església St. Climent de Vilaller

La informació sobre aquest cicle també es podrà visualitzar a través de les webs www.turismealtaribagorca.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details