24è Festival Musical d’estiu de Ponent

FESTIVAL MUSICAL PAUPATARRES A TÀRREGA

Itaca Band, Ponent Roots, Trio Kumbia… al cartell del Paupaterres 2022 de Tàrrega, que se celebrarà del 7 al 9 de juliol!

Tàrrega ja té tancada la programació que integrarà el 24è Paupaterres, el festival musical d’estiu de Ponent, amb una programació orientada a infants i adults, targarins i forasters, i on la música es fusiona amb una gran varietat de continguts i disciplines: circ, artesania i gastronomia.

El certamen, un dels referents més consolidats i amb més trajectòria en el seu àmbit, presentarà un projecte que inclou un ampli ventall estilístic, del pop-rock al rap’n’trap, sense oblidar les seves arrels situades en els sons mestissos, el folk o l’ska.

Compta amb una programació  orientada tant a infants com per adults, targarins i forasters, i on la música es fusiona amb una gran varietat de continguts i disciplines: circ, artesania i gastronomia.

Al llarg de dos dies són més de 10.000 les persones que desfilen pel recinte del festival Paupaterres, que ha esdevingut cita ineludible de l’estiu targarí i de les terres de Ponent.

Per a més informació, visita: www.paupaterres.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes