24è Festival Musical d’estiu de Ponent

FESTIVAL MUSICAL PAUPATARRES A TÀRREGA

Itaca Band, Ponent Roots, Trio Kumbia… al cartell del Paupaterres 2022 de Tàrrega, que se celebrarà del 7 al 9 de juliol!

Tàrrega ja té tancada la programació que integrarà el 24è Paupaterres, el festival musical d’estiu de Ponent, amb una programació orientada a infants i adults, targarins i forasters, i on la música es fusiona amb una gran varietat de continguts i disciplines: circ, artesania i gastronomia.

El certamen, un dels referents més consolidats i amb més trajectòria en el seu àmbit, presentarà un projecte que inclou un ampli ventall estilístic, del pop-rock al rap’n’trap, sense oblidar les seves arrels situades en els sons mestissos, el folk o l’ska.

Compta amb una programació  orientada tant a infants com per adults, targarins i forasters, i on la música es fusiona amb una gran varietat de continguts i disciplines: circ, artesania i gastronomia.

Al llarg de dos dies són més de 10.000 les persones que desfilen pel recinte del festival Paupaterres, que ha esdevingut cita ineludible de l’estiu targarí i de les terres de Ponent.

Per a més informació, visita: www.paupaterres.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details