Begur Indià

BEGUR INDIÀ

El Begur Indià, el nou festival cultural i musical de Begur, se celebrarà al municipi del 3 al 5 de setembre amb l’objectiu d’oferir als veïns i veïnes i visitants una alternativa a la tradicional Fira d’Indians en temps de pandèmia.

Davant la impossibilitat de realitzar la Fira d’Indians en el seu format habitual d’acord amb les restriccions sanitàries vigents, l’Ajuntament ha dissenyat una alternativa festiva que permetrà seguir commemorant el fet indià a la vila de forma segura, adaptada i amb la mateixa essència i esperit de sempre.

Prop d’una cinquantena de propostes amb la cultura, la música i el fet indià com a protagonistes

El Begur Indià es durà a terme al centre de Begur en espais com la plaça Lluís Esteva i Cruañas, el Casino Cultural, el pati de les Escoles Velles, la Sala d’Exposicions, el pati de la Biblioteca, la plaça de l’Església o els carrers Farmacèutic Mató i Metge Pi; i oferirà a tots els assistents propostes culturals de primer nivell amb el fet indià com a eix transversal; entre elles, exposicions, conferències de temàtica indiana, visites guiades, representacions teatrals, entre d’altres accions de caire cultural.

A més, tampoc hi faltarà l’oferta musical de diferents estils com el son cubà o les havaneres, tots ells basats en el passat colonial de Begur. I finalment, els més menuts també tindran el seu espai amb jocs tradicionals i tallers infantils.

La programació completa d’activitats la podeu consultar íntegrament en aquest enllaç o a través del web www.visitbegur.cat.

Per més informació, visita visitbegur.cat

Organitza:

Ajuntament de Begur

Event Details
Leave a Comment

Event Details