Jornades de Bruixeria d’Andorra

1es JORNADES DE BRUIXERIA D’ANDORRA

Apropa’t a l’esotèric món de la bruixeria i de les ciències ocultes a Sant Julià de Lòria del 30 d’agost al 3 de setembre. Quedaràs fascinat!

L’objectiu de les jornades és fer un recorregut per la història de la bruixeria andorrana, explorar les seves llegendes i explicar el seu paper durant la inquisició.

Nombroses activitats et permetran conèixer en primera persona tots els aspectes relacionats amb el món de les bruixes i els seus aquelarres: projeccions audiovisuals, tallers, espectacles al carrer i moltes altres activitats. Les jornades es complementen amb ponències impartides per professionals i amb exposicions que faran un recorregut històric per la bruixeria.

Acompanyant les jornades, s’oferiran mostres gastronòmiques de productes autòctons, així com una fira esotèrica a la Plaça de Sant Roc.

Consulta el programa fent clic aquí
  • Ubicació: Auditori Rocafort del Centre Cultural i de Congressos lauredià.
  • Lloc i dates: del 30 d’agost fins al 3 de setembre de 2022 a l’Auditori Rocafort del Centre cultural i de congressos lauredià i altres espais oberts.
  • Més informació i reserves: Oficina de turisme de Sant Julià de Lòria (+376) 744 045, turisme@comusantjulia.ad, o a la Biblioteca Comunal Universitària (+376)744 044, cultura.biblio@comusantjulia.ad.
Per a més informació, visita www.visitandorra.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes