Jornades de Bruixeria d’Andorra

1es JORNADES DE BRUIXERIA D’ANDORRA

Apropa’t a l’esotèric món de la bruixeria i de les ciències ocultes a Sant Julià de Lòria del 30 d’agost al 3 de setembre. Quedaràs fascinat!

L’objectiu de les jornades és fer un recorregut per la història de la bruixeria andorrana, explorar les seves llegendes i explicar el seu paper durant la inquisició.

Nombroses activitats et permetran conèixer en primera persona tots els aspectes relacionats amb el món de les bruixes i els seus aquelarres: projeccions audiovisuals, tallers, espectacles al carrer i moltes altres activitats. Les jornades es complementen amb ponències impartides per professionals i amb exposicions que faran un recorregut històric per la bruixeria.

Acompanyant les jornades, s’oferiran mostres gastronòmiques de productes autòctons, així com una fira esotèrica a la Plaça de Sant Roc.

Consulta el programa fent clic aquí
  • Ubicació: Auditori Rocafort del Centre Cultural i de Congressos lauredià.
  • Lloc i dates: del 30 d’agost fins al 3 de setembre de 2022 a l’Auditori Rocafort del Centre cultural i de congressos lauredià i altres espais oberts.
  • Més informació i reserves: Oficina de turisme de Sant Julià de Lòria (+376) 744 045, turisme@comusantjulia.ad, o a la Biblioteca Comunal Universitària (+376)744 044, cultura.biblio@comusantjulia.ad.
Per a més informació, visita www.visitandorra.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details