19è Racó dels Artesans

19è RACÓ DELS ARTESANS

La Fira de les Fibres Vegetals

Les fibres vegetals s’escamparan novament pels carrers de Mas de Barberans el 6 i 7 d’agost, fent gala d’una artesania arrelada en el saber fer més tradicional i vinculat al paisatge, transmès de generació en generació, però amb una clara voluntat transformadora que any rere any sap projectar aquest ofici ancestral cap al futur i guanyar-hi nous adeptes.

En aquesta edició seran 35 expositors i es realitzaran cinc tallers. La fira ha recuperat l’esperit internacional que la pandèmia va deixar en suspens l’última edició. Així, de tots els artesans i artesanes que estaran presents a la fira, sis són de fora.

Al Racó dels Artesans d’aquest 2022 també trobarem a gairebé tots els participants de l’exposició “Elogi a la cistelleria”, que fins al novembre es podrà visitar al Museu de la Pauma i que mostra peces d’artistes i artesans de les fibres d’àmbit català o estatal.

Les peces de confecció tradicional compartiran espai amb d’altres més contemporànies que van des de l’escultura fins a la bijuteria, passant per objectes creats a partir de criteris més propers al disseny que no pas a la tradició.

Si vols gaudir d’una visita guiada durant la fira, inscriu-te amb aquest enllaç.

Visualitza i descarrega’t el programa aquí.
Per a més informació, visita www.cdrmuseudelapauma.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details