19è Racó dels Artesans

19è RACÓ DELS ARTESANS

La Fira de les Fibres Vegetals

Les fibres vegetals s’escamparan novament pels carrers de Mas de Barberans el 6 i 7 d’agost, fent gala d’una artesania arrelada en el saber fer més tradicional i vinculat al paisatge, transmès de generació en generació, però amb una clara voluntat transformadora que any rere any sap projectar aquest ofici ancestral cap al futur i guanyar-hi nous adeptes.

En aquesta edició seran 35 expositors i es realitzaran cinc tallers. La fira ha recuperat l’esperit internacional que la pandèmia va deixar en suspens l’última edició. Així, de tots els artesans i artesanes que estaran presents a la fira, sis són de fora.

Al Racó dels Artesans d’aquest 2022 també trobarem a gairebé tots els participants de l’exposició “Elogi a la cistelleria”, que fins al novembre es podrà visitar al Museu de la Pauma i que mostra peces d’artistes i artesans de les fibres d’àmbit català o estatal.

Les peces de confecció tradicional compartiran espai amb d’altres més contemporànies que van des de l’escultura fins a la bijuteria, passant per objectes creats a partir de criteris més propers al disseny que no pas a la tradició.

Si vols gaudir d’una visita guiada durant la fira, inscriu-te amb aquest enllaç.

Visualitza i descarrega’t el programa aquí.
Per a més informació, visita www.cdrmuseudelapauma.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes