Festival Musicant de Campllong

MUSICANT CAMPLLONG – 19è FESTIVAL DE MÚSICA DEL PAÍS

Musicant Festival ens proposa Música del país de tots els temps per a tots els públics. Es durà a terme del 30 d’agost al 3 de setembre. Tots els concerts es faran a les 21:30 h i seran a diferents espais on hi haurà concerts de diferents estils.

Es tracta d’un cicle de concerts amb propostes musicals que porten com denominació d’origen la música feta a la nostra regió. Tenen com a nexe d’unió la música de creació catalana de tots els temps que vol potenciar la programació d’obres de compositors catalans de totes les èpoques, recuperació de partitures inèdite o poc conegudes, presentar una nova plataforma als intèrprets musicals de les comarque gironines i dotar a la comarca d’un nou projecte associatiu i cultural.

El Festival Musicant aplega un total de 5 concerts:

  • Dimarts 30 d’agost a la Plaça Catalunya: MusiCàtnia a Caterina Albert  a càrrec de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 i Marta Valero (soprano)
  • Dimecres 31  d’agost a l’esplanada del Pavelló: rumba catalana, amb Sabor de GràciaDijous 1 de setembre a la Plaça Catalunya: Balkan Paradise Orquestra
  • Divendres 2 de setembre a l’esplanada del Pavelló: Obeses i Cor d’Obeses, amb l’Ai al Cor
  • Dissabte 3 de setembre a la Plaça Catalunya: Marina Rossell, amb el seu nou disc 300 crits.
  • Per informació més detallada consulteu-la aquí
  • Preu: diferents packs i preus. Compra la teva entrada aquí.
Per a més informació, visita campllong.cat

Organitza:

Ajuntament de Campllong

Event Details
Leave a Comment

Event Details