18a Fira Gastronòmica de La Sènia

18a Fira Gastronòmica de La Sènia

La Fira Gastronòmica de la Sénia tindrà lloc el propers dies 7 i 8 de maig.

La intenció d’aquesta fira, és buscar una forma lúdica de promoure els productes locals més típics i, a la vegada, dinamitzar l’economia de la població. 

Actualment, la Fira Gastronòmica es caracteritza per ser un dels esdeveniments més representatius de la Sénia, convertint-se en un dels actes de referència de la localitat. L’èxit sembrat edició rere edició ha estat gràcies a l’esforç de tots els organismes implicats, que han fet que aquesta mostra cresqués paulatinament en nombre de visitants i d’expositors i, allò que començà sent una fira a nivell comarcal, s’ha donat a conèixer, fins i tot, a nivell nacional. 

L’essència més significativa d’aquesta Fira radica en buscar la qualitat dels productes alimentaris que s’hi exposen, per això, tota la gastronomia que hi participa és, exclusivament, elaborada de forma artesana, majoritàriament típica de les terres montsianenques, però també d’arreu del país, la qual cosa l’ha convertit en punt de referència sent l’única mostra que se celebra a la comarca del Montsià que promociona els productes alimentaris com a eix principal. 

Per últim, amb la intenció de complementar i ampliar la mostra, s’organitzen de forma paral·lela, diverses activitats de gran atractiu que atreuen milers de visitants per la qualitat i singularitat de les mateixes. Entre aquestes, destaquen les demostracions a càrrec de grans mestres culinaris, les curses de cavalls pura sang, les corregudes de burros, el concurs i ruta de la tapa creativa i els concerts del Séniafest.

Per a més informació, visita www.lasenia.cat

Organitza:

 

Event Details
Leave a Comment

Event Details