17es Jornades de la Galera a Cambrils

16es JORNADES DE LA GALERA A CAMBRILS

( DATES PER CONFIRMAR )

Del 14 de Febrer a l’ 1 de Març de 2020, Cambrils celebra les 16es Jornades Gastronòmiques de la Galera i la Cuina Marinera.

Durant aquests dies, la galera serà la protagonista en les taules dels restaurants, Concurs per a joves Cuiners, receptes, degustacions populars i aparadors comercials.

Cambrils es caracteritza per ser el bressol dels grans cuiners. L’excel·lència gastronòmica és un dels seus grans reclams i, precisament per això, posa esment en promocionar un dels seus productes estrella: La Galera.

Durant les jornades, un total de 34 restaurants cambrilencs ofereixen a tastar, tant a locals com a visitants, menús únics i originals, adoptant com a ingredient principal la galera. Un crustaci, fins i tot present en postres i elaboracions dolces, gràcies a la imaginació i a l’esperit de superació dels restauradors.

I per reconèixer el talent de joves cuiners, se celebra el concurs “De la mar als fogons”, on novament es ret un especial homenatge a aquest preuat producte marí.

Els aspirants, disposats a  emportar-se el guardó, hauran de presentar la recepta, elaborar-la i explicar-la davant un jurat format per grans experts culinaris i diferents personalitats representatives de Cambrils.

Participen activament, a més, entitats locals com la Cooperativa Agrícola, la Confraria de Pescadors i l’Escola d’Hoteleria i Turisme, amb degustacions populars tant variades com la tradicional Galerada popular amb fideus, segons la recepta d’abordo, o la Fregida de galeres i calçots.

Programa dels restaurants participants i les activitats programades 
Per més informació, visita www.cambrils.cat

Organitza:

Deixa un comentari