17es Jornades de la Galera a Cambrils

17es JORNADES DE LA GALERA A CAMBRILS

Del 11 al 27 de Febrer, Cambrils celebra les 17es Jornades Gastronòmiques de la Galera i la Cuina Marinera.

Durant aquests dies, la galera serà la protagonista en les taules dels restaurants, Concurs per a joves Cuiners, receptes, degustacions populars i aparadors comercials.

Cambrils es caracteritza per ser el bressol dels grans cuiners. L’excel·lència gastronòmica és un dels seus grans reclams i, precisament per això, posa esment en promocionar un dels seus productes estrella: La Galera.

Durant les jornades, un total de 29 restaurants cambrilencs ofereixen a tastar, tant a locals com a visitants, menús únics i originals, adoptant com a ingredient principal la galera. Un crustaci, fins i tot present en postres i elaboracions dolces, gràcies a la imaginació i a l’esperit de superació dels restauradors.

Aquest any, com a novetat, podràs participar en el sorteig del concurs d’aparadors “engalerats” (Consulta les bases i accediex al concurs aquí: https://pr.easypromosapp.com/p/933301 )

Participen activament, a més, entitats locals com la Cooperativa Agrícola, la Confraria de Pescadors i l’Escola d’Hoteleria i Turisme, amb degustacions populars tant variades com la tradicional Galerada popular amb fideus, segons la recepta d’abordo, o la Fregida de galeres i calçots.

Programa dels restaurants participants i les activitats programades 

Per més informació, visita www.cambrils.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  11 de febrer de 2022
 • Data final
  27 de febrer de 2022
 • Estat
  Anteriors
 • Comarca
 • Categoria
 • Situació
  Cambrils, 43850 Tarragona
 • Telèfon
  977 794 579
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't